Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛИКА ТОПИ СРЦА: Огласио се Милош Биковић након што је постао отац (ФОТО)

ОД ДАНАС су трочлана породица.

1704827051_77824_milos-ivana_ig--1-.jpg
Фото: АТА имагес, Профимедиа
Oglas

Милош Биковић се огласио путем Инстаграма, па објавио цртеж, који је разнежио све!

Изабраница глумца Милоша Биковића, Ивана Малић, управо се породила и на свет донела дечака. 

- Ивана је ушла у салу за порођај, Милош је дошао са њом, нисам сигурна да је ушао у салу, али се сав успаничио, баш је био онако, као дете погубљен, пресрећан је био - рекао је извор за Републику. 

Глумац је рођен 13-ог јануара, а његова супруга се породила данас, само четири дана пре његовог рођендана, па се може закључити да му је ово рођендански поклон, најлепши који је могао да пожели и о ком је маштао цео свој живот. Он је био уз супругу у овим тренуцима и тиме показао колико је одговоран супруг, а сада и отац.

 

Глумац се сада, први пут након рођења сина, огласио путем Инстаграма, где је објавио фотографију, односно цртеж, на којој је мајка, отац и дете, што симболизује трочлану породицу, што су они сада.

Подсетимо, популарни глумац Милош Биковић и његова вереница Ивана Малић ускоро ће постати родитељи по први пут. Ивана, која је пореклом из Црне Горе и по занимању правница, тренутно се налази у поодмаклој трудноћи, па је пар одлучио да празнике проведе у топлини породичног дома.

Милош Биковић је иза себе имао веома напорну годину током које је радио на бројним пројектима. Недавно је светлост дана угледао и наставак филма "Слуга" у којем тумачи главну улогу. Након много обавеза, глумцу прија да се опусти у удобности свог дома уз супругу коју воли.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas