Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сломио ми је срце": Живот ове светске ЗВЕЗДЕ су обележиле несрећне љубави и тежак живот, а данас је јача него икад (ФОТО)

Кајли Миног је тренутно у Хрватској, где летује и ужива у сваком тренутку

1660231144_profimedia-0694436686.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

"Џепна Венера" већ неколико дана ужива у Ровињу у вили с пет звездица са својим друштвом и успешно је до сада успела да се сакрије од јавности. Ипак, Кајли је досадило да пази на сваки корак па је у среду снимљена током изласка с пријатељима међу којима је и Скај Адамс.

Одлично расположена певачица је махнула је фотографима и није скидала осмех с лица. Била је обучена у занимљиво одело и браон сандале, а на глави је имала бели шашир. Ово је први њен долазак у Хрватску па не чуди што је вест изазвала велико интересовање у целом региону.

Иначе, с процењеном продајом од преко 80 милиона албума у целом свету до јуча 2020., Миног је најпродаванија аустралијска звезда свих времена. Прославила се хитовима 'Беттер тхе Девил Yоу Кноw', 'Алл Тхе Ловерс', 'Кидс' и 'Цан'т Гет Yоу Оут Оф Мy Хеад'.

Прочитајте још: Певачица Милица ПАВЛОВИЋ данас слави 31. рођендан: Откривамо шта јој је МАЋЕХА припремила (ФОТО)

Али док је градила успешну каријеру, Кајли није имала среће у љубави. Била је у везама с Ленијем Кравитцом, Оливером Мартинезом и легендарним фронтменом ИНXС-а, Мајклом Хачинсом, али ни једна од тих веза није окруњена браком ни потомством за које би волела да се догодило.

О вези с Мајклом, као једној од најзанимљивијих из њеног живота, проговорила је у документарцу 'Мyстифy: Мицхаел Хутцхенце' из 2019. године. Када су започели везу она је имала 21, а он 29 година и, како је признала, веза с њим на њу је имала велики утицај.

Кајли је инспирисала Мајкла на стварање једног од највећих хитова ИНXС-а, 'Суициде Блонде'. Открила је да је песма инспирисана њеним бунтовним плавокосим ликом, Лолол Ловел, коју је глумила у филму 'Тхе Делинqуентс' из 1989. године, нешто пре него што је упознала Мајкла. Њен фризер је назвао боју перике коју је у филму морала да носи 'суициде блонде', а што је Мајклу било и више него довољно да напише песму о њој. Први су се пут у јавности појавили као пар управо на премијери споменутог филма.

 

Осврнула се и на њихов раскид односно тренутак када ју је оставио, признавши колико јој је тај период био веома тежак: 'Сломио ми је срце, осећала сам се збуњено и уништено. Није могао да ми да никакав разлог када ме је остављао, разговарали смо о свему... Соба је била мрачна, све ролетне су биле спуштене, а он је био на поду и плакао. Не знам да ли је то било због дроге или стреса због посла...', окрила је.

Шест година након њиховог раскида, он је починио самоубиство.

Битан део њеног живота била је и борба с раком дојке који јој је откривен 2005. године, а о чему је често отворено говорила, настојећи да подстакне што више жена на превентивне прегледе.

Кроз године, Кајли није могла да избегне питања о мајчинству које се никада није догодило. 'Наравно да се питам какав би био осећај погледати очи свог детета, али судбина је судбина. Лагала бих када бих рекла да нисам тужна, али не смем да се препустим таквом размишљању. Шта могу? Постоји велика вероватноћа да ћу упознати некога ко већ има децу. Могу да се замислим као маћеха', признала је.

 

Жеља јој се ипак за сада није остварила. Од 2018. године у вези је с креативним директором ГQ-а Полом Соломонсом, а ни он нема децу. Иако су се пар пута појављивале вести о њиховој веридби, пар је признао како се не оптерећују стереотипима и традиционалним схватањима мушко-женских односа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas