Oglas
· · Komentari: 0

"Slomio mi je srce": Život ove svetske ZVEZDE su obeležile nesrećne ljubavi i težak život, a danas je jača nego ikad (FOTO)

Kajli Minog je trenutno u Hrvatskoj, gde letuje i uživa u svakom trenutku

1660231144_profimedia-0694436686.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

"Džepna Venera" već nekoliko dana uživa u Rovinju u vili s pet zvezdica sa svojim društvom i uspešno je do sada uspela da se sakrije od javnosti. Ipak, Kajli je dosadilo da pazi na svaki korak pa je u sredu snimljena tokom izlaska s prijateljima među kojima je i Skaj Adams.

Odlično raspoložena pevačica je mahnula je fotografima i nije skidala osmeh s lica. Bila je obučena u zanimljivo odelo i braon sandale, a na glavi je imala beli šašir. Ovo je prvi njen dolazak u Hrvatsku pa ne čudi što je vest izazvala veliko interesovanje u celom regionu.

Inače, s procenjenom prodajom od preko 80 miliona albuma u celom svetu do juča 2020., Minog je najprodavanija australijska zvezda svih vremena. Proslavila se hitovima 'Better the Devil You Know', 'All The Lovers', 'Kids' i 'Can't Get You Out Of My Head'.

Pročitajte još: Pevačica Milica PAVLOVIĆ danas slavi 31. rođendan: Otkrivamo šta joj je MAĆEHA pripremila (FOTO)

Ali dok je gradila uspešnu karijeru, Kajli nije imala sreće u ljubavi. Bila je u vezama s Lenijem Kravitcom, Oliverom Martinezom i legendarnim frontmenom INXS-a, Majklom Hačinsom, ali ni jedna od tih veza nije okrunjena brakom ni potomstvom za koje bi volela da se dogodilo.

O vezi s Majklom, kao jednoj od najzanimljivijih iz njenog života, progovorila je u dokumentarcu 'Mystify: Michael Hutchence' iz 2019. godine. Kada su započeli vezu ona je imala 21, a on 29 godina i, kako je priznala, veza s njim na nju je imala veliki uticaj.

Kajli je inspirisala Majkla na stvaranje jednog od najvećih hitova INXS-a, 'Suicide Blonde'. Otkrila je da je pesma inspirisana njenim buntovnim plavokosim likom, Lolol Lovel, koju je glumila u filmu 'The Delinquents' iz 1989. godine, nešto pre nego što je upoznala Majkla. Njen frizer je nazvao boju perike koju je u filmu morala da nosi 'suicide blonde', a što je Majklu bilo i više nego dovoljno da napiše pesmu o njoj. Prvi su se put u javnosti pojavili kao par upravo na premijeri spomenutog filma.

 

Osvrnula se i na njihov raskid odnosno trenutak kada ju je ostavio, priznavši koliko joj je taj period bio veoma težak: 'Slomio mi je srce, osećala sam se zbunjeno i uništeno. Nije mogao da mi da nikakav razlog kada me je ostavljao, razgovarali smo o svemu... Soba je bila mračna, sve roletne su bile spuštene, a on je bio na podu i plakao. Ne znam da li je to bilo zbog droge ili stresa zbog posla...', okrila je.

Šest godina nakon njihovog raskida, on je počinio samoubistvo.

Bitan deo njenog života bila je i borba s rakom dojke koji joj je otkriven 2005. godine, a o čemu je često otvoreno govorila, nastojeći da podstakne što više žena na preventivne preglede.

Kroz godine, Kajli nije mogla da izbegne pitanja o majčinstvu koje se nikada nije dogodilo. 'Naravno da se pitam kakav bi bio osećaj pogledati oči svog deteta, ali sudbina je sudbina. Lagala bih kada bih rekla da nisam tužna, ali ne smem da se prepustim takvom razmišljanju. Šta mogu? Postoji velika verovatnoća da ću upoznati nekoga ko već ima decu. Mogu da se zamislim kao maćeha', priznala je.

 

Želja joj se ipak za sada nije ostvarila. Od 2018. godine u vezi je s kreativnim direktorom GQ-a Polom Solomonsom, a ni on nema decu. Iako su se par puta pojavljivale vesti o njihovoj veridbi, par je priznao kako se ne opterećuju stereotipima i tradicionalnim shvatanjima muško-ženskih odnosa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas