Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СЛОМЉЕНИ СМО": Хелен Мирен проговорила о ПОРОДИЧНОЈ ТРАГЕДИЈИ и открила да ли је могла да се СПРЕЧИ

Холивуд се опрашта од Риа Хекфорда, а глумица Хелен Мирен, која му је била маћеха, има важну поруку за све

1650465159_profimedia-0264078763.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Хелен Мирен  је рекла да је „сломљеног срца“ због смрти свог посинка, редитеља Риа Хекфорда, након што је открила да је преминуо од „ретког и веома агресивног“ рака.

У заједничкој изјави са својим супругом Тејлором Хакфордом, 76-годишња глумица је одала признање Риу што им је „показао како да живе у великодушности и заједници“.

Фото: Профимедиа

Рио је умро у четвртак у 51. години након борбе са увеалним меланомом, обликом рака, а недавно је имао улоге у "Америчкој причи о злочинима" и "Мандалоријанцу".

Прочитајте још: ТУКАО МЕ ЈЕ СВАКИ ДАН! Гоца Лазаревић открила НАЈБОЛНИЈЕ ПОРОДИЧНЕ ТАЈНЕ, родитељи је оставили у шуми са непознатим човеком

Хелен и Тејлор су рекли: „Хелен и ја смо обоје инспирисани животом нашег сина и посинка, Риа Хекфорда, и сломљени смо због губитка. Његов живот нам је показао како да живимо у великодушности и заједници. Поделио је свој животни пут са многима који га сада жале, а у исто време славе чињеницу што су имали прилику да га упознају. Рио је умро од увеалног меланома, веома агресивног и ретког облика рака. Молили бисмо све који ово читају да се барем једном годишње тестирају очи што би могло спасити њихове најмилије од овог рака."

На Инстаграму Хелен је такође поделила почаст свом посинку, постављајући слику Риа са натписом: „Ел Рио“.

Рио је био најстарије дете редитеља Тејлора Хекфорда и његове прве супруге Џорџи Лорес, који су били у браку од 1967. до 1972. године.

Своју глумачку каријеру започео је  улогом 'уличног наркомана' у класику "Лепа жена" из 1990. године.

Такође је имао улоге у Blood In, Blood Out, Exit to Eden, Double Dragon, Safe and Strange Days, Skully, Swingers.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas