Oglas
· · Komentari: 0

"SLOMLJENI SMO": Helen Miren progovorila o PORODIČNOJ TRAGEDIJI i otkrila da li je mogla da se SPREČI

Holivud se oprašta od Ria Hekforda, a glumica Helen Miren, koja mu je bila maćeha, ima važnu poruku za sve

1650465159_profimedia-0264078763.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Helen Miren  je rekla da je „slomljenog srca“ zbog smrti svog posinka, reditelja Ria Hekforda, nakon što je otkrila da je preminuo od „retkog i veoma agresivnog“ raka.

U zajedničkoj izjavi sa svojim suprugom Tejlorom Hakfordom, 76-godišnja glumica je odala priznanje Riu što im je „pokazao kako da žive u velikodušnosti i zajednici“.

Foto: Profimedia

Rio je umro u četvrtak u 51. godini nakon borbe sa uvealnim melanomom, oblikom raka, a nedavno je imao uloge u "Američkoj priči o zločinima" i "Mandalorijancu".

Pročitajte još: TUKAO ME JE SVAKI DAN! Goca Lazarević otkrila NAJBOLNIJE PORODIČNE TAJNE, roditelji je ostavili u šumi sa nepoznatim čovekom

Helen i Tejlor su rekli: „Helen i ja smo oboje inspirisani životom našeg sina i posinka, Ria Hekforda, i slomljeni smo zbog gubitka. NJegov život nam je pokazao kako da živimo u velikodušnosti i zajednici. Podelio je svoj životni put sa mnogima koji ga sada žale, a u isto vreme slave činjenicu što su imali priliku da ga upoznaju. Rio je umro od uvealnog melanoma, veoma agresivnog i retkog oblika raka. Molili bismo sve koji ovo čitaju da se barem jednom godišnje testiraju oči što bi moglo spasiti njihove najmilije od ovog raka."

Na Instagramu Helen je takođe podelila počast svom posinku, postavljajući sliku Ria sa natpisom: „El Rio“.

Rio je bio najstarije dete reditelja Tejlora Hekforda i njegove prve supruge Džordži Lores, koji su bili u braku od 1967. do 1972. godine.

Svoju glumačku karijeru započeo je  ulogom 'uličnog narkomana' u klasiku "Lepa žena" iz 1990. godine.

Takođe je imao uloge u Blood In, Blood Out, Exit to Eden, Double Dragon, Safe and Strange Days, Skully, Swingers.

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas