· · Коментари: 0

"Сматрала бих то адекватним извињењем": Милица Павловић открила под којим би условом отишла на концерт Ане Николић, па се дотакла спекулација о сукобу са Милицом Тодоровић

Милица се поново осврнула на сукоб са колегиницом Аном Николић, који траје већ годину дана

1677404736_anannn.jpg
Фото: АТА имагес

Милица Павловић, без сваке сумње, постигла је огроман успех што је резултат њеног великог труда и одрицања. Њен нови албум “Посесивна” направио је праву пометњу на домаћој јавној сцени, а посебна прашина се подигла око песме “Проверено”, због сукоба са колегиницом Аном Николић.

Гостујући у емисији “Први ред” на телевизији К1, Милица се осврнула на турбулентну годину коју је имала, али и велики успех који је остварила. Све то је заокружила, првим спектакуларним солистичким концертом у Нишу. О свим детаљима из живота и каријере, "Краљица југа”, како је многи називају, отворено је разговарала са водитељем Огњеном Несторовићем.

- Честитке сам примала до јуче, веровали или не. Више сам честитики добила за први солистички концерт у Нишу, који је био у мојој режији, него за рођендан. Опорављам се и даље, мало ме боли тело, јер некако ја нисам заказивала наступе у јануару, како би се потпуно посветила концерту, јер смо четири месеца укупно радили на њему. Сада ми је дошло на наплату то, што сам једне недеље била у Хрватској, а сада од понедељка од четвртка или петка сам у плесној сали. Мало сам преморена, али се осећам супер.

Песма “Проверено” проглашена је за хит године од стране публике, медија, али и појединих колега популарне певачице. Највише јој ласкају коментари Драгане Мирковић и Жељка Самарџића, који су јавно подржали њен хит и прогласили га најслушанијом песмом године.

 - Буквално сам се истопила када сам видела изјаву Драгане Мирковић на неком порталу. Ја сам дете које је одрасло уз њене песме и кореографије, фан сам њене каријере.  Када смо се среле на једном снимању, рекла сам јој да ми је јако драго што има такво мишљење о мени, а она ми је исту ствар поновила, да јој је јако драго што сам постигла овакав успех, да је одувек навијала за мене и да има јако лепо мишљење о мени. Ви као млађи члан овог естрадног неба, можете само да захвалите Богу на свему томе, што сам доживела да ме људи воле, да ме колеге поштују, али оне праве, које знају шта значи мукотрпан рад, одрицати се свега, улагати и имати непроспаване ноћи бавећи се овим послом. Са друге стране, Жељко Самарџић ми је послао прелепу поруку да ми честита на концерту у Нишу.

Милица истиче да је највише због баке и деке имала жељу да концерт крене са југа Србије, као и да јој је јако тешко што они нису били присутни да виде њен успех. Млада певачица сматра, да је албум “Посесивна” који  доживео тако енормни успех, помогао да преброди велики губитак који је доживела.

Волела бих да су могли да виде успех који сам постигла. Знам да су гледали са неба, јер овај албум који је доживео енормни успех, слободно могу да кажем, јер је моја мука, помогао да пребродим, иако ће тај бол остати на дну душе, као највећи губитак који сам окусила. Имам осећај, као да су ме они предали у руке публике.

Последњих годину дана, често се налазила  медијима, због сукоба који је имала са Аном Николић због песме “Проверено”. Иако је Милица мислила да су се ствари негде стишале, након њене изјаве да Ани жели сву срећу на концерту у Арени И да би га радо гледала из публике, поново се нашла на мети колегинице, која је “прозива” путем друштвених мрежа:

Мало мање од годину дана се прича о томе. Ја упорно покушавам да ставим тачку на ту тему, али мени се то никако не дозвољава од стране Ане. Чак нисам ни новинаре изигнорисала на питање о њеном концерту у Арени, а могла сам. Ја схватам шта значи правити концерт, посебно што је то њен први. Знам колико ће јој требати рада, труда, енергије, жена ће имати први свој солистички концерт у Београду, Када ме ме неко пита о томе, ја и тада не желим да навлачим негативни вајб, онда одговорим људски. Рекла сам да јој желим успешан концерт који треба да има записан у свом ЦВ-ију. Желим да јој све прође у најбољем реду. Ако ме буде позвала, ја ћу заиста отићи на њега као гост. У неку руку, то ћу сматрати и једним адекватним извињењем. Отићи ћу да погледам радо и да видим шта је урадила,  на страну то, што ја И даље мислим да све оно, што је она урадила је одвратно, али сам јој опростила.  Никада не бих отишла да гостујем на том концерту, да се ја нешто као мирим са Аном Николић, али из публике бих гледала. То сам изговорила јер желим да јој пошаљем добру енергију, а могла сам да кажем управо супротно, да ја немам шта тамо да тражим - рекла је Милица искрено, а онда открила да је Ана од тога опет направила збрку И драму, као и да је вређала и снимала емисије о њој.

Открила је да ли је у сукобу са Милицом Тодоровић, која ће је заменити у серији “Певачица”.

За мене била част  И задовољство играти у тој серији и уопште наћи се поред таквих имена. Рејтинг те серије ја не знам да ли ће бити надмашен, желим им од срца. За наставак моје улоге у другој и трећој сезони, преговори су трајали јако дуго, али ја сам морала да будем фер.  Нисам желела да људима кажем да, а да онда не могу да се посветим томе. Што се тиче изјаве Милице Тодоровић, да није тражила савете од мене, то је исто нормално, па нисам ни ја тражила савете од ње. Тражила сам савете од Бранке Пујић, не знајући да ће ми бити мајка у серији. Мене када су питали кога бих препоручила, ја сам управо препоручила Милицу Тодоровић.  Нисам се уопште нашла увређена у тој изјави јер све је речено - закључила је Милица Павловић у емисији код Огњена Несторовића.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.