Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сматрам да Милија личи на мене": Марија Микић изашла из породилишта, па открила чега се плаши

Певачица се недавно остварила други пут у улози мајке

1683705047_marija_mikic_08052023_0011.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Четвртог маја певачица Марија Микић на свет је донела сина Милију. У породилиште су је испратили вереник Јован Пантић и ћеркица Ђурђа.

Њен изабраник Јован, огласио се на Инстаграму убрзо након рођења Милије:

- Милија Пантиц. Постао сам отац још једног дечака! Хвала ти храбра моја. Хвала ти насмејана моја. Хвала ти добра моја. Хвала ти посебна моја. Хвала ти девојчице моја. Хвала ти љубави моја. Хвала ти Марија моја. Хвала ти што су ти деца и породица испред свега. Немам толико хвала колико ти заслужујеш, и нико није нечији колико си ти моја, а ја твој. И даље сам више твој него свој! Старимо! Волим те - написао је у објави на Инстаграму.

Марија је изашла је породилишта са осмехом на лицу, у пратњи свог изабраника, па открила чија је идеја била да се син зове Милија:

- Старо је име и много лепо, сложили смо се заједно. До краја нисмо знали које ћемо име да дамо, било је неколико предлога, али је остао Милија. Толико је мио да не знам да ли сам га ја родила - рекла је за "Курир".

Признала је да се плаши како ће њена ћеркица Ђурђа да реагује на новог члана породице:

- Први савет када већ имате дете код куће је да јој донесете поклон и то је од бате. Бојим се само да га не удари случајно, али неће ту бити љубоморе или сличнога, она је још мала па ће бити као близанци. Што се сина тиче, сматрам да личи на мене, а ако не личи, причаћу да личи. Више личи на мене, иако има татине црте - закључила је з апоменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas