Oglas
· · Komentari: 0

"Smatram da Milija liči na mene": Marija Mikić izašla iz porodilišta, pa otkrila čega se plaši

Pevačica se nedavno ostvarila drugi put u ulozi majke

1683705047_marija_mikic_08052023_0011.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Četvrtog maja pevačica Marija Mikić na svet je donela sina Miliju. U porodilište su je ispratili verenik Jovan Pantić i ćerkica Đurđa.

NJen izabranik Jovan, oglasio se na Instagramu ubrzo nakon rođenja Milije:

- Milija Pantic. Postao sam otac još jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti što su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te - napisao je u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pantic (@jokarica89)

Marija je izašla je porodilišta sa osmehom na licu, u pratnji svog izabranika, pa otkrila čija je ideja bila da se sin zove Milija:

- Staro je ime i mnogo lepo, složili smo se zajedno. Do kraja nismo znali koje ćemo ime da damo, bilo je nekoliko predloga, ali je ostao Milija. Toliko je mio da ne znam da li sam ga ja rodila - rekla je za "Kurir".

Priznala je da se plaši kako će njena ćerkica Đurđa da reaguje na novog člana porodice:

- Prvi savet kada već imate dete kod kuće je da joj donesete poklon i to je od bate. Bojim se samo da ga ne udari slučajno, ali neće tu biti ljubomore ili sličnoga, ona je još mala pa će biti kao blizanci. Što se sina tiče, smatram da liči na mene, a ako ne liči, pričaću da liči. Više liči na mene, iako ima tatine crte - zaključila je z apomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas