Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Смрт МАЛЕ НЕВЕСТЕ и након шест година је МИСТЕРИЈА: Наводно се убила, али је онда обдукција показала другачије

Њена смрт потресла је све љубитеље серије "Мала невеста"

1670422586_mala-nevesta-1.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Патриша Банерџи, пронађена је мртва 1. априла 2016. године. Како је њен дечко Рахул Радћ Синг у полицији је рекао да је након доласка кући, затекао глумицу обешену о вентилатор на плафону. 

Прочитајте још: Жена која је 50 година трагала за сином кога су јој одузели: ''КАТОЛИЧКА ЦРКВА ПРОДАЛА ЈЕ МОЈЕ ДЕТЕ'' ( ФОТО/ВИДЕО)

- Становали смо у двособном стану. Имали смо два кључа - један је био код Пратише, а други код мене. Када сам ушао у спаваћу собу нашао сам Пратишу како виси са плафона. Јако сам се уплашио. Одмах сам позвао комшије и уз њихову помоћ сам је одвезао у Кокилабен болницу. Мислили смо да је жива, али није била. Толико сам био уплашен, да нисам позвао полицију. Звали су их из болнице. После објаве лекара, позаво сам Пратишину породицу и неколико наших блиских пријатеља -  изјавио је Синг тада, али је онда обдукција показала другачије.

Како се навело, смрт је настала због гушења друге особе, а не од вешања. Како се наводи, пар се тог јутра расправљао, а свађа се завршила тако што је Рахул поприлично јако ударио своју вереницу.


Након ударца који је добила, Патриша је пала, а очевици догађаја, били су шокирани да Рахул није пришао вереници да јој помогне да устане са бетона.  Тада су медији пренели и да се она осећала јако понижено због свега што јој се догодило.

Иако је њихова љубавна прича личила на бају, временом је дошло до озбиљних проблема, посебно око планирања венчања, али и због неслагања њене родбине и пријатеља са избором будућег супруга.

- Не мислим да се убила. Мислим да је у питању планирано убиство -  рекао је патришин пријатељ и колега Ајаз Кан за новинску агеницију АНИ, преноси Стил Курир.

Сви су приметили да се Патриша јако удаљила од својих након што је започела везу са Рахулом, а тада се спекулисало и да је била трудна. Неколико дана пред смрт, зтражила је од пријатељице помоћ.

Прочитајте још: УЗНЕМИРИЈУЋИ ВИДЕО: Задавио јој је ћерку најлон чарапама - Ушетала је у судницу и ИСПАЛИЛА ОСАМ МЕТАКА У ЊЕГА

Смрт лепе "Мале невесте" и даље је мистерија, а током опроштаја, дан уочи сахране обучена је била у венчаницу коју је наручила за своју свадбу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas