Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СНАЈКА Зорице Брунцлик изгледа невероватно: Већ годинама је у СРЕЋНОМ браку са њеним сином (ФОТО)

Погледајте како изгледа снајка популарне певачице и чиме се бави

1676202594_tamara_emir_06072022_0063.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Зорица Бунцлик година живи у срећном браку са хармоникашем Мирољубом Аранђеловићем Кемишом, а позната певачица мајка је четворо деце и свако од њих добила је са различитим мушкарцем.

Зорица је већ са 18 година родила прву ћерку Марију и то у ванбрачној заједници са јавности непознатим мушкарцем. Медији су писали да Марија живи у тешким условима и да Зорица, наводно, не брине о њој, што су касније обе демантовале.

Након тога удала се за хармоникаша Зорана Тутића и са њим добила сина Ђорђа Тутића. Он негује специфичан имиџ као његова мајка, ожењен је и има двоје деце.

Брунцликова је након сина добила још једну ћерку Миљану у браку са хармоникашем Љубом Кешељом. Зорица и Љуба нису у добрим односима, а певачица га је у медијима оптуживала да га ћерка не занима и да је не виђа.

Још једну ћерку Зорица је добила у браку са актуелним мужем, хармоникашем Мирољубом Аранђеловићем Кемишом. Реч је о познатој естрадној шминкерки Злати Аранђеловић, супрузи певача Милоша Вујановића.

Ипак, мало ко зна да је снајка Зорице Брунцлик, супруга њеног сина Ђорђа позната водитељка.

- Вања је 14 година удата за Ђорђа Тутића, имају велику децу и сигурно неће у јавност износити пикантерије из куће, али ће, ако ништа друго, бити спона између Зорице и медија, јер ће из прве руке знати шта се дешава на оба поља – наводи извор близак породици за недељник "Свет".

Снаја Зорице Брунцлик одавно је скренула пажњу на себе захваљујући Инстаграму, где је веома активна. На популарној друштвеној мрежи често можемо видети и Ђорђа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas