Oglas
· · Komentari: 0

SNAJKA Zorice Brunclik izgleda neverovatno: Već godinama je u SREĆNOM braku sa njenim sinom (FOTO)

Pogledajte kako izgleda snajka popularne pevačice i čime se bavi

1676202594_tamara_emir_06072022_0063.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Zorica Bunclik godina živi u srećnom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a poznata pevačica majka je četvoro dece i svako od njih dobila je sa različitim muškarcem.

Zorica je već sa 18 godina rodila prvu ćerku Mariju i to u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem. Mediji su pisali da Marija živi u teškim uslovima i da Zorica, navodno, ne brine o njoj, što su kasnije obe demantovale.

Nakon toga udala se za harmonikaša Zorana Tutića i sa njim dobila sina Đorđa Tutića. On neguje specifičan imidž kao njegova majka, oženjen je i ima dvoje dece.

Brunclikova je nakon sina dobila još jednu ćerku Miljanu u braku sa harmonikašem LJubom Kešeljom. Zorica i LJuba nisu u dobrim odnosima, a pevačica ga je u medijima optuživala da ga ćerka ne zanima i da je ne viđa.

Još jednu ćerku Zorica je dobila u braku sa aktuelnim mužem, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Reč je o poznatoj estradnoj šminkerki Zlati Aranđelović, supruzi pevača Miloša Vujanovića.

Ipak, malo ko zna da je snajka Zorice Brunclik, supruga njenog sina Đorđa poznata voditeljka.

- Vanja je 14 godina udata za Đorđa Tutića, imaju veliku decu i sigurno neće u javnost iznositi pikanterije iz kuće, ali će, ako ništa drugo, biti spona između Zorice i medija, jer će iz prve ruke znati šta se dešava na oba polja – navodi izvor blizak porodici za nedeljnik "Svet".

Snaja Zorice Brunclik odavno je skrenula pažnju na sebe zahvaljujući Instagramu, gde je veoma aktivna. Na popularnoj društvenoj mreži često možemo videti i Đorđa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas