Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снежана Дакић на отварању FASHION WEEK-а: Поделила савет свим женама које не знају шта да обуку (ФОТО)

Званично је отворена 49. по реду Београдска недеља моде

1652036936_snezanad.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/снезанадакиц
Oglas

Пролећна 49. по реду Београдска недеља моде (Belgrade Fashion Week) свечано је отворена ревијом Martini Vesti by Boško y Navigator Business Complex-y. Бошко Јаковљевић није ни овога пута публику, а ни љубитеље, моде оставио равнодушним - од сваке ревије направи сјајну забаву док нас изнова и изнова одушевљава својом креативнoшћу и непогрешивим укусом за моду.

Отварању Fashion Week-а присуствовала је и једна од најстилизованијих дама са домаће сцене, Снежана Дакић.

Фото: К.Љ.

Што се тиче њених очекивања, али и комаду одеће који ће ове сезоне носити и мушкарци и жене, изјавила је:

- Од Бошка увек очекујем јарке боје, неке цветне мотиве и неочекиван стајлинг. Он је дефинитивно показао да одело може да се носи и у снакодневици и у спортским приликама. Да и даље изгледа удобно и прикладно - додала је она.

Како је и сама рекла, радо носи шире блејзере:

-Врло радо носим oversize блејзере - рекла нам је Дакићева, додајући да се радо одлучује за њих уместо за мушка одела јер су прикладнија и кројена по женској фигури.

Уочила  је и да се враћа мода деведесетих, тачније шпицасти врх који је некада био изразито популаран:

-Приметила сам да се враћају екстремни шпицеви на штиклама. 

Открила је и да обожава тексас у свим бојама и облицима:

-Џинс носим на све начине, то је мени омиљена гардероба - додала је Дакићева.

Признала је и да воли класичне комаде попут кожних јакни, додавши да је купила ове сезоне чак четири.

Имала је и савет за све припаднице лепшег пола које не знају шта да обуку

-Хоћу да дам драгим женама једно упутство које сам давно давно прочитала у часопису "Када не знате шта да обучете, оперите косу! - кроз смех је рекла водитељка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas