Oglas
· · Komentari: 0

Snežana Dakić na otvaranju FASHION WEEK-a: Podelila savet svim ženama koje ne znaju šta da obuku (FOTO)

Zvanično je otvorena 49. po redu Beogradska nedelja mode

1652036936_snezanad.png
Foto: Instagram/printskrin/snezanadakic
Oglas

Prolećna 49. po redu Beogradska nedelja mode (Belgrade Fashion Week) svečano je otvorena revijom Martini Vesti by Boško y Navigator Business Complex-y. Boško Jakovljević nije ni ovoga puta publiku, a ni ljubitelje, mode ostavio ravnodušnim - od svake revije napravi sjajnu zabavu dok nas iznova i iznova oduševljava svojom kreativnošću i nepogrešivim ukusom za modu.

Otvaranju Fashion Week-a prisustvovala je i jedna od najstilizovanijih dama sa domaće scene, Snežana Dakić.

Foto: K.LJ.

Što se tiče njenih očekivanja, ali i komadu odeće koji će ove sezone nositi i muškarci i žene, izjavila je:

- Od Boška uvek očekujem jarke boje, neke cvetne motive i neočekivan stajling. On je definitivno pokazao da odelo može da se nosi i u snakodnevici i u sportskim prilikama. Da i dalje izgleda udobno i prikladno - dodala je ona.

Kako je i sama rekla, rado nosi šire blejzere:

-Vrlo rado nosim oversize blejzere - rekla nam je Dakićeva, dodajući da se rado odlučuje za njih umesto za muška odela jer su prikladnija i krojena po ženskoj figuri.

Uočila  je i da se vraća moda devedesetih, tačnije špicasti vrh koji je nekada bio izrazito popularan:

-Primetila sam da se vraćaju ekstremni špicevi na štiklama. 

Otkrila je i da obožava teksas u svim bojama i oblicima:

-Džins nosim na sve načine, to je meni omiljena garderoba - dodala je Dakićeva.

Priznala je i da voli klasične komade poput kožnih jakni, dodavši da je kupila ove sezone čak četiri.

Imala je i savet za sve pripadnice lepšeg pola koje ne znaju šta da obuku

-Hoću da dam dragim ženama jedno uputstvo koje sam davno davno pročitala u časopisu "Kada ne znate šta da obučete, operite kosu! - kroz smeh je rekla voditeljka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas