Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СНЕЖАНА ДАКИЋ ПАТИ ЗБОГ ОДНОСА СА ЋЕРКОМ: "Волела бих да је другачије"

"ЈА БИХ волела да међу нама има више блискости."

1696454059_Snezana-Dakic-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Имајући у виду да је иза ње, како каже, напорна, али плодотворна телевизијска сезона, током које је у емисији „Мале ствари“ угостила близу 150 саговорника и обрадила бројне занимљиве теме, Снежана Дакић ово лето искористила је за заслужени предах.

‒ На почетку лета био ми је потребан класичан, "алл инцлусиве" одмор, на релацији хотелска соба ‒ плажа ‒ ресторан, па сам са Лауром отпутовала у Бодрум. Она је ишла и у Херцег Нови са друштвом из школе, а ја сам за то време била у Луштица баy-у, и баш ми је било лепо. То је мирна дестинација, одморила сам се, читала и дружила се са драгим људима. Уопште нисам имала осећај да сам на црногорском приморју јер нема клубова и кафића, самим тим ни гужве. Посетила сам и острво-тврђаву Мамула, које је претворено у луксузан хотел.

Позната водитељка, коју смо гледали и у серији „Од јутра до сутра“, стигла је да са другарицама оде на „Бањалука фест“, а лето је окончала посетом Великој улцињској плажи и Ади Бојани.

‒ Срећна сам што ми се испунила жеља да овог лета одем на Аду Бојану. Другим речима: пази шта желиш, можда ти се и оствари.

На питање има ли ћерка обичај да се, када нису заједно, редовно јавља или мора да је подсећа Снежана одговара:

‒ Није велики љубитељ јављања, али смо у контакту и увек знам где је, с ким и шта ради. Осим тога, нас две имамо апликацију помоћу које видимо где је која, па се деси да се и она забрине кад схвати да сам на неком неочекиваном месту.

‒ Ја бих волела да међу нама има више блискости, али Лаура је тип склон аутономији ‒ искрено ће Снежана. ‒ Није много везана за мене и баш је самостална. Зна шта хоће, брзо доноси одлуке и има став. Воли да време проводи сама, али и са друштвом. Знам да је то нормално, па ипак, често сам се због тога осећала усамљено последњих година. Као и сви тинејџери каже да је гушим жељом да је грлим и љубим. Свесна сам да ће за коју годину кренути својим путем и грабим сваки тренутак да будем са њом.

Са жељом да више времена проводе у природи Снежана и њена ћерка уписале су голф-академију и посветиле се заједничком хобију. Ипак, Лаури је школа на првом месту.

‒ Кренула је у трећи разред Треће београдске гимназије. Одличан је ученик и врло друштвено освешћена. Не показује жељу за телевизијом, нити за новинарством. Планира да студира Правни или Факултет организационих наука. Одлично говори енглески и немачки, а волела би да се бави манекенством док се још школује ‒ открива поносна мајка за "Хелломагазин".

Да ли је лепа тинејџерка расположена да код куће прича о симпатијама и првим љубавима?

‒ Понекад коментаришемо поступке и ситуације везане за њено друштво, за неке младалачке дилеме. Али, за то она мора да покаже иницијативу. Неће баш често да се отвори. Углавном се бори сама. Аргументима! Ја се трудим да јој се наметнем кад смо код куће, али то ми не иде баш од руке јер она или нешто чита, или слуша аудио-књиге, или телефонира, или нешто гледа. Често јој пошаљем неку занимљиву објаву са друштвених мрежа или портала, која се тиче њене ситуације. Срећа је што јој је друштво из школе подстицајно. То су паметна и одговорна деца, одлични ђаци којима је битно постигнуће.

‒ Доста дискутују и полемишу. Амбициозни су, активни и верују да могу да постигну нешто у будућности. Такође, верују у правду, нервирају их јавашлук и глупости, желе да живе у здравом друштву. Излазе на пристојна места, не иду по сплавовима и ноћним клубовима. На томе сам захвална и благословена. Апелујем да људи упишу децу у добре школе, јер је већа вероватноћа да ће ту бити бољи и утицај средине, односно вршњака, који је у тинејџерским годинама већи него утицај породице.

На крају разговора, да ли је Снежани ово лето донело неку нову љубав.

‒ Мени је лето донело бројне лепе утиске, па чак и оне љубавне ‒ остала је мистериозна.

(Хелломагазин)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas