Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снежана Ђуришић открила како се осећа Ана Бекута док се Мрка налази у болници: "Гура како мора"

Ана Бекута се труди да остане јака

1637916368_ana-bekuta.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/анабекута1
Oglas

Снежана Ђуришић, певачица и председница жирија у „Звездама Гранда“ веома је тужна јер је изгубила многобројне колеге у години на измаку, а споменула је тренутну породичну ситуацију Ане Бекуте чији се партнер тренутно бори за живот.

Прочитајте још: Дара Бубамара отворила душу: "Мој отац и Марина су предосетили смрт, стално су радили једну ствар"

Како је рекла, она се с колегиницом и другарицом свакодневно чује, пружа јој подршку и шаље неизмерну љубав, јер зна кроз шта Бекута тренутно пролази.

- Нас две се чујемо сваки дан. Ана је борац и тренутно се бори са стањем у којем се налази. Не плашим се за њу, али знам да јој није лако. Гура како може и како мора, али она је јака и знам да ће изгурати све и изаћи као победник јер она то јесте - рекла нам је Снежана, и открила како се бори с лошим вестима.

- Вера ме држи и тера напред, то је оно што ми помаже у овим сулудим временима, љубав према свему и свачему, а не само према партнеру. Али оно што је на првом месту кад сам ја у питању су деца и унуци, мајка, сестра, окружење и фамилија - каже певачица за Ало.

- Немам страхове. Страх је вера у зло, а ја сам се потрудила да се духовно едукујем и трудим да будем изнад зла, да верујем у добро и да схватим и прихватим неке ствари које су неминовност. Немојте се плашити, све је већ записано. Биће онако како је Бог рекао и никако другачије - наглашава Ђуришићева, која последњих година ужива у емотивном односу с гинекологом Вањом Милошевићем. На томе је, такође, како каже, захвална Богу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas