· · Komentari: 0

Snežana Đurišić otkrila kako se oseća Ana Bekuta dok se Mrka nalazi u bolnici: "Gura kako mora"

Ana Bekuta se trudi da ostane jaka

1637916368_ana-bekuta.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/anabekuta1

Snežana Đurišić, pevačica i predsednica žirija u „Zvezdama Granda“ veoma je tužna jer je izgubila mnogobrojne kolege u godini na izmaku, a spomenula je trenutnu porodičnu situaciju Ane Bekute čiji se partner trenutno bori za život.

Pročitajte još: Dara Bubamara otvorila dušu: "Moj otac i Marina su predosetili smrt, stalno su radili jednu stvar"

Kako je rekla, ona se s koleginicom i drugaricom svakodnevno čuje, pruža joj podršku i šalje neizmernu ljubav, jer zna kroz šta Bekuta trenutno prolazi.

- Nas dve se čujemo svaki dan. Ana je borac i trenutno se bori sa stanjem u kojem se nalazi. Ne plašim se za nju, ali znam da joj nije lako. Gura kako može i kako mora, ali ona je jaka i znam da će izgurati sve i izaći kao pobednik jer ona to jeste - rekla nam je Snežana, i otkrila kako se bori s lošim vestima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Vera me drži i tera napred, to je ono što mi pomaže u ovim suludim vremenima, ljubav prema svemu i svačemu, a ne samo prema partneru. Ali ono što je na prvom mestu kad sam ja u pitanju su deca i unuci, majka, sestra, okruženje i familija - kaže pevačica za Alo.

- Nemam strahove. Strah je vera u zlo, a ja sam se potrudila da se duhovno edukujem i trudim da budem iznad zla, da verujem u dobro i da shvatim i prihvatim neke stvari koje su neminovnost. Nemojte se plašiti, sve je već zapisano. Biće onako kako je Bog rekao i nikako drugačije - naglašava Đurišićeva, koja poslednjih godina uživa u emotivnom odnosu s ginekologom Vanjom Miloševićem. Na tome je, takođe, kako kaže, zahvalna Bogu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.