Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Софи Тарнер већ ПРОНАШЛА нову љубав: Глумица се још увек није развела, а виђена како се љуби са британским аристократом (ФОТО)

Софи Тарнер је у септембру дефинитивно поднела папире за развод од Џоа, након четири године брака, и двоје деце

1699008934_Foto-Profimedia-Printscreen-Twitter-21metgala.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/ Тwиттер - 21метгала
Oglas

Изгледа да је све могуће у граду светлости, Паризу, који је познат и као град љубави. Управо тамо је глумица  Софи Тарнер (27) усликана док се љуби са енглеским племићем Перегрином Пирсоном (29).

Развод је и даље у току између Софи и Џоа Џонаса, и док су бивши супружници изнели многобројне оптужбе на рачун једно другог, то је није спречило да ужива свим чулима у француској престоници. На фотографијама које је објавио ПагеСиx, које су се врло брзо прошириле интернетом, јасно се види звезда "Игре престола" како се у сред бела дана љуби са мушкарцем.

 

Није познато колико се дуго овај пар познаје, али оно што им је заједничко је то да је и Перегрин свеже разведен, као и то да се прате на Инстаграму. Наводи се да је његова породица тешка 270 милиона долара, наводи ПагеСиx.

Очевидац је раније ове недеље рекао за Тхе Сун, да су виђени заједно на железничкој станици у Француској, и да су се том приликом смејали и ћаскали. "Стигли су заједно на место где су их чекали приватни возачи. Изгледало је као да су обоје стигли возом из Лондона. Он се тада нагнуо ка њој и страсно је пољубио, а онда је свако сео у свој ауто и отишао".

Вести о њиховој романси стижу само два месеца након што је Пирсон развео од кумице краља Чарлса, принцезе Марије Олимпије од Грчке и Данске. Сличан случај је и са Софи, која је у септембру дефинитивно поднела папире за развод од Џоа, након четири године брака, и двоје деце. Изгледа да је и Џонас већ преболео бившу, па је недавно виђен на јахти у Мајамију, у друштву непознатих девојака у бикинијима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas