Oglas
· · Komentari: 0

Sofi Tarner već PRONAŠLA novu ljubav: Glumica se još uvek nije razvela, a viđena kako se ljubi sa britanskim aristokratom (FOTO)

Sofi Tarner je u septembru definitivno podnela papire za razvod od Džoa, nakon četiri godine braka, i dvoje dece

1699008934_Foto-Profimedia-Printscreen-Twitter-21metgala.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ Twitter - 21metgala
Oglas

Izgleda da je sve moguće u gradu svetlosti, Parizu, koji je poznat i kao grad ljubavi. Upravo tamo je glumica  Sofi Tarner (27) uslikana dok se ljubi sa engleskim plemićem Peregrinom Pirsonom (29).

Razvod je i dalje u toku između Sofi i Džoa Džonasa, i dok su bivši supružnici izneli mnogobrojne optužbe na račun jedno drugog, to je nije sprečilo da uživa svim čulima u francuskoj prestonici. Na fotografijama koje je objavio PageSix, koje su se vrlo brzo proširile internetom, jasno se vidi zvezda "Igre prestola" kako se u sred bela dana ljubi sa muškarcem.

 

Nije poznato koliko se dugo ovaj par poznaje, ali ono što im je zajedničko je to da je i Peregrin sveže razveden, kao i to da se prate na Instagramu. Navodi se da je njegova porodica teška 270 miliona dolara, navodi PageSix.

Očevidac je ranije ove nedelje rekao za The Sun, da su viđeni zajedno na železničkoj stanici u Francuskoj, i da su se tom prilikom smejali i ćaskali. "Stigli su zajedno na mesto gde su ih čekali privatni vozači. Izgledalo je kao da su oboje stigli vozom iz Londona. On se tada nagnuo ka njoj i strasno je poljubio, a onda je svako seo u svoj auto i otišao".

Vesti o njihovoj romansi stižu samo dva meseca nakon što je Pirson razveo od kumice kralja Čarlsa, princeze Marije Olimpije od Grčke i Danske. Sličan slučaj je i sa Sofi, koja je u septembru definitivno podnela papire za razvod od Džoa, nakon četiri godine braka, i dvoje dece. Izgleda da je i Džonas već preboleo bivšu, pa je nedavno viđen na jahti u Majamiju, u društvu nepoznatih devojaka u bikinijima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas