Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

ШОКАНТНА исповест Данице Максимовић: "Пила сам литар и по вотке дневно"

Глумица отворила душу о пороку

1639330293_talenat_11052017_009.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Глумица Даница Максимовић увек плени позитивном енергијом и шармом, па би ретко ко рекао да се суочила са озбиљним проблемима у животу.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Ипак, глумица је све демантовала и у својој искреној исповести објаснила како се изборила са алкохолизмом.

- Победа највећа је то што сам победила порок. Ја сам поносна, постала сам мисионар, просто таква сам, ето. И поносна сам на то, и моја докторка, укућани, пријатељи, а то је, ретко ко то успе, у било ком пороку - рекла је Максимовићева и открила колико је борба трајала:

Била на ивици провалије

- Негде око осам месеци, кад си дисциплинован, а ја сам дисциплинована и све је прошло у реду. Ја сам само хтела да радим, да то прође уз рад. Ништа ја то установе, ја то ништа, да се ја нешто поливам. Ја све знам да ја имам проблем, само ми треба мала помоћ. И тако је и било. Врло брзо сам се ја изборила и ево 30 година сам ја свој на своме, на суво - рекла је Даница у емисији "Све у свему" на ТВ Прва.

- Нисам ја, ја сам била спортиста и онда уђеш у позориште и сви то конзумирају. Не можеш да прођеш, за мене је то било погубно. Људи смо и порочни смо, само треба мало да се пређе црта. Е сад, кад си на ивици провалије, онда се освестиш.

Водитељка Марија Килибарда ју је питала колико је оштра била та ивица провалије, на шта је Даница као из топа одговорила:

- Била је литра и по вотке дневно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas