· · Коментари: 0

"Дођем кући и исплачем се": Даница Максимовић открила какав однос има са сином

Глумица има комплексан однос са сином

1667894267_Foto-Ataimages.rs-Danica-Maksimovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Даница Максимовић је открила какав однос има са сином, са којим сарађује и на пословном плану, с обзиром да је он редитељ. Њихов однос је јако комплексан и често се дешава да након снимања, глумица дође кући и исплаче се.

"Сада је он мој редитељ, а ја сам његова глумица. Ми смо сарадници. Посебан је изазов радити са њм, јер је веома захтеван, строг и прецизан, а ја хоћу да одговорим на сваки његов захтев. Радила сам са Дејаном Мијачем, Егоном Савином и са бројним словенским редитељима, али ово је нешто сасвим друго. Ово је много теже и много компликованије. И Милош лакше викне на мене него на било ког другог колегу. Ја ништа не кажем, али дођем кући и исплачем се. После неког времена он се јави и пита ме да ли сам се смирила", испричала је глумица за "Глориу".

Најавила је да ће за нову улогу морати драстично да промени изглед.

"Однос између Милоша и мене је веома комплексан, али добила сам врло захтевну улогу која подразумева посебну физичку трансформацију о којој још увек не бих да говорим. Биће то свакако велико изненађење за гледаоце", открила је Даница Максимовић.

Прочитајте још: "Изгубила сам много пријатеља": Весна Змијанац отворила душу о ПОРОКУ који је успела да победи

Даница јако брине о свом изгледу па је тако њен дан незамислив без вежбања, јоге и пилатеса.

"Мој дан је незамислив без вежбања. Између пола сата и четрдесет минута радим вежбе за руке, ноге, за све кости и зглобове. Највише пилатес и јогу, најчешће на поду и са тегићима у рукама, зависи шта ми се тог дана учини најпотребнијим", објаснила је Даница за "Глориу".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.