Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Шокантни детаљи из живота принцезе: Меган Маркл замењена мушкарцем

Нови детаљи из живота Меган Маркл шокирају јавност

1597994123_megan.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Тхе Телеграпх
Oglas

Британски медији, поново су се расписали о принцези Меган Маркл и њеном животу пре везе са принцем Харијем.

Прочитајте још: Вилијам и Хари у "затегнутим" односима због ОБЈАВЕ МЕГАН МАРКЛ

Свакодневно се објављују до сада непознате ствари из њеног приватног живота, а последња у низу је и та да је бивша глумица у свом блогу испирчала како је бивши дечко заменио и то са мушкарцем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

То алл оф оур Киwи фоллоwерс, сендинг оур верy бест то еацх оф yоу он Wаитанги Даy! 🇳🇿 • Ас а цоммонwеалтх цоунтрy анд а реалм, тодаy wе хоноур тхе спирит анд диверситy оф Неw Зеаланд, анд wе феел партицуларлy реминдед оф тхе специал тиме wе хад тхере дуринг оур тоур ин 2018. • Тхе Дуке анд Дуцхесс сенд тхеир бест wисхес то алл тхе пеопле оф Неw Зеаланд. И тēнеи рā, ка туку михи маиоха те Тиука ме те Тāхихи ки нгā иwи катоа о Аотеароа. Имаге © ПА / Хигх Цоммиссионер

А пост схаред бy Тхе Дуке анд Дуцхесс оф Суссеx (@суссеxроyал) он

- Оно кад након раскида сазнаш да се твој бивши, глумац у успону, спетљао с твојим агентом. А агент је мушкарац -  написала је тада Меган. Супруга принца Харија, није тада открила о ком мушкарцу се ради. Годину дана након објаве, упознала је свог бившег супруга Тревора Енгелсона са којим је била у браку две године. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas