Oglas
· · Komentari: 0
PROBLEMI U KRALJEVSTVU

Vilijam i Hari u "zategnutim" odnosima zbog OBJAVE MEGAN MARKL

Kraljevski dopisnik tvrdi da braća i dan danas jedva razgovaraju

1597653193_hari-i-vilijajm.png
Foto: YouTube printscreen/ celebdirtylaundry.com
Oglas

Vilijam je navodno besan na Harija, zbog "ukaljanog ugleda kraljevske porodice", nakon što je Megan na Instagramu podelila njihov plan razilaska i odlaska iz kraljevstva.

Pročitajte još: OVDE možete da birate šta želite, a samo KILOEMTAR DALJE vas čeka pravo iznenađenje (FOTO)

Pročitajte još: Sve je moglo da izgleda POTPUNO DRUGAČIJE: Glavna glumica "Uvoda u anatomiju" otkrila kako je sve POČELO

On je u jednom televizijskom intervjuu, koji će uskoro biti emitovan, otkrio i da braća nisu dugo razgovarala tokom trajanja samita u Sandrighamu. Na samitu su stariji članovi kraljevsta otkrili detalje o odlasku Megan i Harija. Dopisnik dalje navodi, da je postojala velika napetost između princa Vilijama i Harija, pre nego što su se Megan i Hari odlučili na ovakav potez.

Napetost je eskalirala kad je Megan optužila Kejt da je nije podržavala u "mračnim danima" trudnoće. 

- Braća nisu razgovarala još od samita u Sandringhamu. Mislim da udaljenost između njih raste sve više i više. A to je delom zbog svih stvari koje se događaju - i o njima piše u knjizi. Trebaće neko vreme da se njihov odnos oporavi - rekao je pisac i dodao: 

- Mislim da je ono što je zaista pošlo po zlu za Harija, Megan i Vilijama bila je ta odluka da se javno objavi njihov prekid s monarhijom. Nisu o tome raspravljali interno. To je zapravo najviše nanelo štete Vilijamu, jer on nije samo brat već je i budući kralj. Vilijam smatra da je o tome trebalo privatno razgovarati i tu su nastali problemi koji traju i danas - zaključio je.

Pročitajte još: Slavnu voditeljku optužuju za zlostavljanje

Megan i Hari, nedavno su kupili kuću na Santa Barbadosu, vrednu 14, 7 miliona dolara.   Kuća ima 18 hiljada kvadrata, 5,4 hektara zemlje, a u komšiluku se nalaze Opra Vinfri, Elen Degeners i mnoge druge poznate holivudske zvezde.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas