Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СПРЕМНИ ЗА СВАДБУ: Изабраница Дарка Лазића открила детаље венчања које ће се одржати сутра (ФОТО)

Дарко Лазић и његова будућа супруга КАтарина ће се венчати сутра

1693299132_Foto-Ataimages.rs-Darko-Lazic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певач Дарко Лазић и његова животна сапутница Катарина ситно одбројавају до момента када ће своју љубав потврдити и сутра пред Богом.

Катарина је одлучила да на свом Инстаграм профилу са пратиоцима открије детаљ припрема са венчања. Како се види на фотографији, одлучили су се за беле цветове и детаље, а прича се да ће свадба бити традиционална, а организоваће се у певачевом крају. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/катариналазиц_24

Лазић је рођен у Брестачу. Оно што је било многима необично, то је да ће се пар венчати средом и усред поста. Овим поводом огласили су се из храма Светог апостола Гаврила у Брестачу, где ће се Лазић и венчати.

- Истина је, Дарко ће се у среду венчати у нашој цркви у Брестачу. Он је када је заказивао дошао и питао, међутим морао је званични проткол да се испоштује и пише се владики - који је одобрио венчање. Спремаће се посна трпеза - тврде из цркве.

- Има изузетака током године када су венчања посним данима, тачније у среду и петак у питању. Певачи много раде викендом, па верујем да никако није могао да нађе неки други дан - додали су из храма.

Према писању медија, Катарина и Дарко нису штедели за свадбу. Спекулише се да ће се возити у луксузном аутомобилу, односно  ламборџинију чија је вредност милион евра.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas