Oglas
· · Komentari: 0

SPREMNI ZA SVADBU: Izabranica Darka Lazića otkrila detalje venčanja koje će se održati sutra (FOTO)

Darko Lazić i njegova buduća supruga KAtarina će se venčati sutra

1693299132_Foto-Ataimages.rs-Darko-Lazic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevač Darko Lazić i njegova životna saputnica Katarina sitno odbrojavaju do momenta kada će svoju ljubav potvrditi i sutra pred Bogom.

Katarina je odlučila da na svom Instagram profilu sa pratiocima otkrije detalj priprema sa venčanja. Kako se vidi na fotografiji, odlučili su se za bele cvetove i detalje, a priča se da će svadba biti tradicionalna, a organizovaće se u pevačevom kraju. 

Foto: Printskrin/Instagram/katarinalazic_24

Lazić je rođen u Brestaču. Ono što je bilo mnogima neobično, to je da će se par venčati sredom i usred posta. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se Lazić i venčati.

- Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza - tvrde iz crkve.

- Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan - dodali su iz hrama.

Prema pisanju medija, Katarina i Darko nisu štedeli za svadbu. Spekuliše se da će se voziti u luksuznom automobilu, odnosno  lambordžiniju čija je vrednost milion evra.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas