· · Коментари: 0

"СРАМ ЈЕ БИЛО ИМЕНА И КАРИЈЕРЕ": Милица Павловић више не жели да ћути поводом скандала

Сукоб Милице Павловић и Ане Николић се појачава

1655227152_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/senoritamilica

Певачица Милица Павловић нашла се у центру естрадног рата. Медији већ данима пишу о скандалу који је настао када се на Јутјубу појавио демо снимак њеног хита "Проверено", који изводи њена колегиница Ана Николић.

Да ствар буде гора, Ана је на наступу на једном београдском сплаву отпевала Миличин хит са новог албума, песму "Проверено", али у измењеној верзији и тиме направила праву пометњу на естради.

Многе колеге, у првом реду Јелена Карлеуша оценили су њен поступак као непоштен и дали подршку Милици, док је на страну Николићеве стао Аца Лукас, који се директно конфронтирао Карлеуши поводом прозивки на Анин рачун.

Прочитајте још: "ЂУБРЕ КОЈЕ КРАДЕ ТУЂЕ": Карлеуша напала Ану Николић због песме, умешао се и Лукас (ФОТО)

Песму "Проверено" је текстописац и композитор Драган Брајовић Браја прво понудио Ани, која је снимила демо верзију, али на је на крају ипак одустала од куповине песме јер јој није легла.

Недуго затим, песму је купила Милица, снимила је, објавила на албуму - и песма је постала прави хит. А онда је пре неколико дана на наступу Ана отпевала "Проверено", и све би то било у реду да ју је извела у оригиналу, како ју је Милица и снимила.

Док је буктао рат на Интернету овим поводом, Милица се није оглашавала, па је јавност остала ускраћена да чује обе верзије догађаја.

Прочитајте још: УТОЧИШТЕ НАКОН РАЗВОДА: Шакира "бежи" у луксузну вилу у Мајамију са децом? (ФОТО)

Ипак, Павловићева је одлучила да прекине медијску тишину и дотакла ове ституације која се до сада није догодила на естради, и упутила Ани Николић жестоку поруку у емисији "Амиџи шоу", која ће се вечерас емитовати у 22 часа.

- Срам је било! Срам је било свог имена, своје каријере - рекла је Павловићева у емисији.

Поред ове актуелне теме, Милица је говорила и о успеху албума, али и о љубавном животу, који већ
годинама интригира јавност.

- Ми нисмо више у вези, имали смо лепу љубавну причу - испричала је атрактивна певачица о вези са Николасом.

БОНУС ВИДЕО:

 
 
 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.