Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВО ПОГЛАВЉЕ

УТОЧИШТЕ НАКОН РАЗВОДА: Шакира "бежи" у луксузну вилу у Мајамију са децом? (ФОТО)

Певачица ће имати неколико промена након развода од Жерара Пикеа

1655123937_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/shakira
Oglas

Пре неколико месеци кренуле су гласине да су Шакира Мебарак и Жерар Пике прекинули своју љубавну везу. Пратиоци пара су приметили да више не деле заједничке слике нити коментаре, што је подстакло претпоставку да је дошао крај овој љубави.

Након што су светски медији открили да Пике више не живи са Шакиром ,већ у момачком стану, агенција која заступа певачицом била је задужена да изда саопштење које је потврдило сумње: „Жао нам је што потврђујемо да се растајемо“ , гласила је реченица којом је започело саопштење. Шта очекује певачицу у будућности?

Прочитајте још: "ОВО ЈЕ НАЈГОРА ИДЕЈА НА СВЕТУ": Џеј Ло открила због чега није хтела да дели сцену са Шакиром (ВИДЕО)

Шакирина луксузна кућа 

Шакира је једна од најпознатијих певачица на свету. Њен таленат ју је навео да се дружи са великим уметницима у индустрији као што су Џенифер Лопез и група The Black Eyead Peas . Ова слава је омогућила жени из Баранкиље да акумулира велико богатство и луксузна имања.

Једна од поменутих имовина је вила коју је ставила на продају пре 10 година, али која до сада није имала купца и због тога би била веома вероватна опција за Шакирино пресељење након развода.

Луксузна кућа, која се налази у Мајамију, налази се у улици North Bay Road Drive. Грађевина од хиљаду квадратних метара има поглед и директан излаз на море . Неколико метара даље, вила има приступ заливу Бискејн тако да певачица и њени гости могу да плове у свом приватном чамцу.

Прочитајте још: Завирите у ЈАХТУ Лепе Брене: Има шест спаваћих соба, а луксузни материјали су на сваком кораку (ФОТО)

Вила такође има шест спаваћих соба и шест купатила, као и одличну декорацију и осветљење. Ексклузивне завршне обраде куће могу се видети на великој тераси и базену, који је украшен палмама и разним биљкама.

Познато је да је 2021. године Шакира тражила 16 милиона долара за ту кућу. Није познато да ли ће се певачица тамо преселити и да ли ће то учинити у друштву своје деце.

Још није јасно како ће се поделити старатељство над Миланом и Сашом, јер све зависи од тога колико су преговори пријатељски и водиће се рачуна о чињеници да малолетници већ имају успостављен живот у Шпанији.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas