Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СРБИЈА ПЛАКАЛА ЗБОГ ЊЕНЕ СМРТИ (45): Бег из рата и кума Бранка Катић

ОДЛАЗАК глумице Ирене Мичијевић Родић, адвокатице Кларе из популарне серије "Жене с Дедиња", која је преминула на данашњи дан пре шест година у 45. години после тешке болести, расплакао је тада целу Србију.

1694369586_Branka-Katic-Irena-Micijevic-Rodic-foto-TV-PRVA-printscreen-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес, ТВ Прва принтскрин
Oglas

Њена смрт најтеже је пала њеној породици, која је данас објавила потресну читуљу.

"Мислимо на тебе и волимо те Кира, Мира и Синиша".

Ирена је живела у Лондону, али јој је последња жеља била да умре и да је сахране у њеном родном Београду, што су јој и испунили. Глумица је била у браку са Синишом Родићем, истакнутим архитектом. Осим тога, мало је познато да је њена кума била колегиница Бранка Катић.

Фото: Вечерње новости

Мичијевићева је напустила Србију деведесетих да би, како је говорила, побегла од смрти.

- Отишла сам зато што сам имала 21 годину и желела сам да размишљам о будућности и животу, а не о смрти, страдању и убијању. Нисам могла да опстанем у таквој средини и сматрала сам да, ако већ не могу ништа да променим, најбоље је да бар не учествујем у свему што се око нас дешавало. Волела бих да су многе ствари другачије - говорила је тада Ирена за Прес.

Рођена Београђанка је са само 16 година уписала Факултет драмских уметности, а прву улогу је одиграла 1991. године у ТВ драми "Велика мала матура". Љубитељи театра је се сећају по улози Офелије у представи "Хамлет" у Југословенском драмском позоришту. Пре "Жена са Дедиња" играла је у филмовима "Пун месец над Београдом", „Мали свет“, „Флешбек“, а прославила се и у многим британским пројектима.

“Жене са Дедиња“ је серија која говори о четири потпуно различите жене, њиховим животима, љубавима, пријатељству

Њих четири воле, пате, сплеткаре, варају, лажу и покушавају да пронађу начин како треба да живе да би биле срећне. Чарна је гламурозна, Клара жена од каријере, Валерија пуна топлине, а Алиса талентована.

Оно што даје посебан печат овој серији је то што говори о многим темама које до сада нису обрађене у серијским програмима код нас.

Серија "Жене са Дедиња" броји три сезоне. Успех је забележила већ после првог дела. Протагонисткиње ове серије су Лена Богдановић, Анђелка Прпић, Маја Новељић – Ромчевић и Ирена Миличевић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas