Oglas
· · Komentari: 0

SRBIJA PLAKALA ZBOG NJENE SMRTI (45): Beg iz rata i kuma Branka Katić

ODLAZAK glumice Irene Mičijević Rodić, advokatice Klare iz popularne serije "Žene s Dedinja", koja je preminula na današnji dan pre šest godina u 45. godini posle teške bolesti, rasplakao je tada celu Srbiju.

1694369586_Branka-Katic-Irena-Micijevic-Rodic-foto-TV-PRVA-printscreen-ATA-images.jpg
Foto: ATA images, TV Prva printskrin
Oglas

NJena smrt najteže je pala njenoj porodici, koja je danas objavila potresnu čitulju.

"Mislimo na tebe i volimo te Kira, Mira i Siniša".

Irena je živela u Londonu, ali joj je poslednja želja bila da umre i da je sahrane u njenom rodnom Beogradu, što su joj i ispunili. Glumica je bila u braku sa Sinišom Rodićem, istaknutim arhitektom. Osim toga, malo je poznato da je njena kuma bila koleginica Branka Katić.

Foto: Večernje novosti

Mičijevićeva je napustila Srbiju devedesetih da bi, kako je govorila, pobegla od smrti.

- Otišla sam zato što sam imala 21 godinu i želela sam da razmišljam o budućnosti i životu, a ne o smrti, stradanju i ubijanju. Nisam mogla da opstanem u takvoj sredini i smatrala sam da, ako već ne mogu ništa da promenim, najbolje je da bar ne učestvujem u svemu što se oko nas dešavalo. Volela bih da su mnoge stvari drugačije - govorila je tada Irena za Pres.

Rođena Beograđanka je sa samo 16 godina upisala Fakultet dramskih umetnosti, a prvu ulogu je odigrala 1991. godine u TV drami "Velika mala matura". LJubitelji teatra je se sećaju po ulozi Ofelije u predstavi "Hamlet" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Pre "Žena sa Dedinja" igrala je u filmovima "Pun mesec nad Beogradom", „Mali svet“, „Flešbek“, a proslavila se i u mnogim britanskim projektima.

“Žene sa Dedinja“ je serija koja govori o četiri potpuno različite žene, njihovim životima, ljubavima, prijateljstvu

NJih četiri vole, pate, spletkare, varaju, lažu i pokušavaju da pronađu način kako treba da žive da bi bile srećne. Čarna je glamurozna, Klara žena od karijere, Valerija puna topline, a Alisa talentovana.

Ono što daje poseban pečat ovoj seriji je to što govori o mnogim temama koje do sada nisu obrađene u serijskim programima kod nas.

Serija "Žene sa Dedinja" broji tri sezone. Uspeh je zabeležila već posle prvog dela. Protagonistkinje ove serije su Lena Bogdanović, Anđelka Prpić, Maja Noveljić – Romčević i Irena Miličević.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas