· · Коментари: 0
ТУГА

"Срце моје мило": Познати се опраштају од Новице Здравковића

Новица Здравковић, преминуо је синоћ у 74. години након дуге и тешке борбе са раком бешике

1623933050_novica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен

Популарни певач и брат легендарног Томе Здравковића, скоро две пуне деценије борио се са опаком болести. Како је његов син испричао, јуче му је у току дана нагло позлило и веома брзо након доласка у КБЦ "Карабурма", Новица је издахнуо.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈЕ покојног певача које су му обележиле живот: Новица Здравковић тврдио да носи ПРОКЛЕТСТВО због девојке

Његова смрт веома је дирнула колеге са естраде, који су се емотивним речима опростили од славног певача.

- Новицу сам мало познавала, али сам више сарађивала са његовом супругом Јеленом, стилистом у нашим познатим недељницима. Управо сам јој изјавила саучешће. Небеска кафана је сада добила дует Здравковића, а нама остаје да се сећамо кратких сусрета и дивних песама које ће наџивети све нас - рекла је Ана Бекута.

Злата Петровић у шоку због смрти колеге

- Јао, сад сам се чула са једном колегиницом, она ми је рекла, душа моја, срце моје мило, како да ми не буде жао. Он је био много добар човек, ми се сад нисмо дружили нешто много приватно, али увек кад год смо се срели, где год, срдачно смо се поздравили, он је имао ту неку милост и тај осмех његов, много је био добар човек. Некако смо га сви везивали за Тому, њих двојица су били пакет. Шта друго да вам кажем, много ми је жао, нек му је лака црна земља. Иако не познајем његову породицу, упућујем им искрено саучешће - рекла је Злата Петровић сва узрујана.

Мина Костић није крила тугу.

- Да, видела сам вест и баш сам се растужила. Познавала сам Новицу, вероватно смо били и у неким емисијама, могу само да кажем да ми је жао и да ћу га памтити по његовим хитовима, његовој спонтаности, волео је живот и музику као и његов легендарни брат. Саучешће породици, нек почива у миру - поручила је Мина.

Гоцу Божиновску такође је погодила смрт колеге

- Много ми је жао, знали смо се, наравно, радили смо пар тезги заједно. Моје саучешће породици - изјавила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.