· · Коментари: 0

ТРАГЕДИЈЕ покојног певача које су му обележиле живот: Новица Здравковић тврдио да носи ПРОКЛЕТСТВО због девојке

Певач Новица Здравковић, брат познатог певача Томе Здравковића, преминуо је у КБЦ Звездара.

1623908058_Novica-Zdravkovic-preminuo.jpg
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Он је скоро две деценије водио битку са опаком болешћу - канцером бешике. Новица је пре три и по године сазнао да је болест узела маха, те да је тумор постао злоћудан, због чега се повукао из јавног живота и свој живот предао у руке доктора, којима је, како је тада говорио, бескрајно веровао, а велику подршку му у најтежој животној борби пружила и супруга Јелена.

Новица Здравковић рођен је у Лесковцу 21. јула. 1947.

Дуго година је стварао у сенци свога брата Томе Здравковића за кога је, по сопственом тврђењу, написао један од хитова, песму „Уморан сам од живота“.

Новица Здравковић тврдио да носи проклетство због девојке

Новица Здравковић је својевремено испричао своју животну причу тврдећи да носи проклетство због девојке која је пре више од 3 деценије погинула.

"Била је веома лепа и долазила је сваке ноћи у кафану у којој сам певао. Знао сам да је била заљубљена у мене, али јој ту љубав нисам узвратио јер сам тада био женскарош и мењао неколико девојака за ноћ. Нисам хтео да је искористим и ставим у исти кош са њима, желео сам да останемо пријатељи", казао је певач и додао да су једне ноћи седели у кафани до зоре и да је она пијана села у аутомобил и кренула на посао.

"На панчевачком мосту се камион закуцао у њу и на месту је остала мртва. После неколико сати су ми јавили да је више нема", казао је Здравковић.

После девојке Новици Здравковићу умрла и сестра

Он је након тога додао да му је после ње умрла рођена сестра коју је волео највише на свету.

"Живот ми се распадао. Годину дана од када је умрла сам сваког јутра раном зором ишао на њен гроб мртав пијан,причао и онда бих заспао", каже он и додаје да убрзо након ње је умро њен муж, а његов зет.

"Затим мој Тома...Умро је у најгорим мукама. Молио сам лекаре да га успавају, а они нису хтели", објашњава он нагласивши да одмах после Томе је умро синовац од 26. година а затим на стотине пријатеља и чланова фамилије.

"Та девојка која је погинула пре више од три деценије ми узима све драго. На пролеће сам био код једне жене која се бави тим стварима, пророчанствима или како већ, и она ми је рекла да ми се та девојка свети за неостварене снове. Узима све што ми је најдраже. Нека узме мене одмах немам страх, само нека ми не дира породицу", рекао је и додао да је летос покушао да се убије да би је задовољио и да би прекинула ланац ужаса који му је направила у животу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.