· · Коментари: 0

Шта ће се све десити ако Џони Деп изгуби парницу против Амбер Херд: Вртоглаве цифре и углед на коцки

Суђење које је изазвало бурне реакције широм света мора добити епилог, а последице могу бити далекосежне

1653999008_odluka.jpg
фото: Профимедиа

Поротници који учествују у судској парници између Депа и Херд били су на тродневној паузи због обележавања Дана сећања, а очекује се да ће се једно од медијски најиспраћенијих суђења наставити данас.

Вероватно ће проћи неколико дана док порота не донесе коначну пресуду коју чека цео свет.

Ако се Депова тужба за клевету одбије - какве ће последице осетити познати глумац?

Деп ће остати без огромне одштете

У његовој тужби против бивше жене, он захтева исплату невероватних 50 милиона долара због губитка зараде. Овај губитак уследио је након што је Амбер написала 2018. и који је изашао у Washington Postu. Оно што је узбрукало јавност је реченица у којој је она себе описала као "јавну особу која представља злостављање у породици". Правни тим глумца изнео је тврдње да је њихов клијент због тога што је оптужен да је насилник изгубио огроман приход.

Ако се његова тужба одбије, њему тај износ неће бити надокнађен, а Амбер неће морати да плати своје правне трошкове који су изузетно високи.

Постоји и могућност да порота призна део Деповог траженог износа, али да, ако тако процене, то може бити цифра знатно мања од 50 милиона.

Могућ наставак борбе правним средствима

Ако Деп и изгуби у овој парници која се води у Ферфаксу у Вирџинији, он може уложити и жалбу на ову одлуку.

Међутим, Амбер је већ поднела противтужбу вредну вртоглавих 100 милиона долара у којој стоји да ју је Деп клеветао у току парничног поступка.

С друге стране, Депови адвокати ове тврдње су прогласили лажним, као и превару о сексуалном насиљу.

Порота би и Хердовој могла да призна знатно мање од 100 милиона долара.

Шта ће се десити, остаје нам да видимо

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.