Oglas
· · Komentari: 0

Šta će se sve desiti ako Džoni Dep izgubi parnicu protiv Amber Herd: Vrtoglave cifre i ugled na kocki

Suđenje koje je izazvalo burne reakcije širom sveta mora dobiti epilog, a posledice mogu biti dalekosežne

1653999008_odluka.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Porotnici koji učestvuju u sudskoj parnici između Depa i Herd bili su na trodnevnoj pauzi zbog obeležavanja Dana sećanja, a očekuje se da će se jedno od medijski najispraćenijih suđenja nastaviti danas.

Verovatno će proći nekoliko dana dok porota ne donese konačnu presudu koju čeka ceo svet.

Ako se Depova tužba za klevetu odbije - kakve će posledice osetiti poznati glumac?

Dep će ostati bez ogromne odštete

U njegovoj tužbi protiv bivše žene, on zahteva isplatu neverovatnih 50 miliona dolara zbog gubitka zarade. Ovaj gubitak usledio je nakon što je Amber napisala 2018. i koji je izašao u Washington Postu. Ono što je uzbrukalo javnost je rečenica u kojoj je ona sebe opisala kao "javnu osobu koja predstavlja zlostavljanje u porodici". Pravni tim glumca izneo je tvrdnje da je njihov klijent zbog toga što je optužen da je nasilnik izgubio ogroman prihod.

Ako se njegova tužba odbije, njemu taj iznos neće biti nadoknađen, a Amber neće morati da plati svoje pravne troškove koji su izuzetno visoki.

Postoji i mogućnost da porota prizna deo Depovog traženog iznosa, ali da, ako tako procene, to može biti cifra znatno manja od 50 miliona.

Moguć nastavak borbe pravnim sredstvima

Ako Dep i izgubi u ovoj parnici koja se vodi u Ferfaksu u Virdžiniji, on može uložiti i žalbu na ovu odluku.

Međutim, Amber je već podnela protivtužbu vrednu vrtoglavih 100 miliona dolara u kojoj stoji da ju je Dep klevetao u toku parničnog postupka.

S druge strane, Depovi advokati ove tvrdnje su proglasili lažnim, kao i prevaru o seksualnom nasilju.

Porota bi i Herdovoj mogla da prizna znatno manje od 100 miliona dolara.

Šta će se desiti, ostaje nam da vidimo

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas