· · Коментари: 0

''ШТА ЈЕ У ИНФУЗИЈИ?'' Рада Манојловић поделила је са фановима да се налази на клиници, ево и зашто (ВИДЕО)

Ред инфузије, ред наступа

1679387427_ATA-Rada-.jpg

Да ли жеља за привлачењем пажње, или жеља да подели сва своја искуства са публиком, тек певачица Рада Манојловић често изазива контраверзу својим објавама на друштвеним мрежама, а и изјавама. Она се сада снимала у једној приватној клиници, док прима инфузију.

Имала је шта и да поручи:

- Драги моји, поново да вам се јавим, опет се бодем у вену. Пишу ми: "Шта ти знаш шта је то жуто у кеси на шта си прикачена". За тако паметно питање једини паметан одговор је - мокраћа. Шта би друго било? - казала је Рада Манојловић, па преврнула очима, док је често на мети многих, због теорија завере које износи у јавност, попут оне о вакцинама.

 

- Ово црно поред, што ће следеће да ми стављају, то је катран. Ето, видите да знам све - додала је иронично Рада, те опет преврнула очима, покренувши велики број коментара на ТикТоку и Твитеру.

Рада је, иначе, пре пар дана поделила фотку из клинике, на којој се види да је бледа и слаба, и да јој је прикључена инфузија.

Фото: Твитер принтсцреен/РадаМанојловиц_

- Пре наступа у Калгенфурту, нисам могла да проговорим од болова - написала је она на Инстаграму.

Иначе, након инфузије, Рада се вратила у живот и одрадила наступ без проблема, па је певала и на прослави рођендана Софије Милошевић.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.