Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Шта сам ја БОГУ згрешио": Болна исповест Бојана из Лексингтона ... Кроз сузе описао борбу кроз живот (ВИДЕО)

Прича Бојана Васковића веома је тешка, али је он нашао снагу и мотив да се избори са свим недаћама

1614586219_vaskovic-1.jpg
Фото: принтсцреен/К1 ТВ
Oglas

Бојан Васковић, певач групе Лексингтон, гостујући у једној емисији изнео је потресне детаље из свог живота, а не крије и да би његов пут до звезда могао да послужи као инспирација за један добар роман.

Прочитајте још: "Прошло је само пар сати"... Лепа Брена поделила тужне вести (ФОТО)

Бојан је причао о својој породици, али и тешким тренуцима који су их задесили. Са непуних десет година, морао је да напусти Сарајево и започне живот прво у Подгорици, а касније у Београду.

Фото: принтсцреен/К1 ТВ


- Са девет година сам морао да напустим родно Сарајево. Волео бих да га никад нисам ни напуштао, а и да се никад није десио рат. Сећам се, да сам тада оцу рекао био први пут: "Тата, ја се бојим" - рекао је Бојан у емисји "Преживели" и додао да га је често хватао тренутак када се питао:

- Чекај, бре, шта сам то Богу згрешио? - рекао је Бојан, па испричао још један ударац који је доживео у животу, а то је било приликом рођења ћерке Анђеле, која је на свет дошла три месеца раније и тада је почела нова борба:

- Моја супруга се породила три месеца пре термина, то се десило. Тад, сећам се, рекли су да више није питање да ли ће дете да преживи, него мора да се брине о њој, мајка да преживи - закључио је кроз сузе певач.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas