Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Раста први пут у јавности након ПРИТВОРА! Открива како су он и Ана ШТИТИЛИ ЋЕРКИЦУ и како му је било на издржавању казне

После 4 месеца затвора и осам месеци кућног притвора, познати репер Раста је поново на слободи

1650379646_rasta.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/К1 Телевизија
Oglas

Приведен је у октобру 2020. године у Београду, када је полиција код Расте пронашла неколико пакетића марихуане. Након тога полиција је обавила и претрес његовог стана, где су нашли још илегалних супстанци. 

Прочитајте још: Након 20 година откривена дуго чувана тајна серије ПРИЈАТЕЉИ: Ова глумица је требала да глуми Рејчел (ФОТО)

Време које је провео у издржавању казне искористио је за чешћа и дужа дружења са ћерком Таром, али и писању албума "Повратак у гето" који је сада угледао светлост дана - како сазнаје Мондо. 

Песме које се могу наћи на новом албуму написао је током одслуживања казне, а у плану има и да сними филм. У интервјуу за Мондо, Раста је говорио о односу са Аном Николић и ћерком Таром и другим темама. 

Открио је да се после кућног притвора сада осећа одлично и да му телефон звони нон стоп и да је током притвора био у могућности да се виђа са свима. Док је био у притвору највише му је недостајала ћерка Тара, а када је био у кућном притвору, била је са њим већину времена, те је искористио "наногицу" најбоље што је могао. Како каже, након притвора отишао је директно у студио.  Открива и да је у договору са бившом супругом Аном Николић, Тари речено да јој је тата на путу, јер је тако било најбезболније. Међутим Раста је свестан да ће Тара кад-тад доћи до новинских натписа, те да ће морати да јој да објашњење.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Током његовог боравка у притвору у медијима су кружиле гласине да није у добрим односима са својом бившом супругом Аном Николић, А Раста је одбацио те тврдње и објаснио да су он и Ана у врло добрим односима, да се чују сваки дан и да су их ове лоше околности само још више зближиле.  Раста такође каже да је ова ситуација утицала позитивно на његову каријеру, јер се из ове ситуације изродио нови албум и песме, уместо да је пао у депресију због целе ситуације. 

Раста је први пут уснимљен у јавности након притвора на промоцији испред једног познатог београдског хотела, у БМW-у од 130.000 еура.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas