Oglas
· · Komentari: 0

Rasta prvi put u javnosti nakon PRITVORA! Otkriva kako su on i Ana ŠTITILI ĆERKICU i kako mu je bilo na izdržavanju kazne

Posle 4 meseca zatvora i osam meseci kućnog pritvora, poznati reper Rasta je ponovo na slobodi

1650379646_rasta.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/K1 Televizija
Oglas

Priveden je u oktobru 2020. godine u Beogradu, kada je policija kod Raste pronašla nekoliko paketića marihuane. Nakon toga policija je obavila i pretres njegovog stana, gde su našli još ilegalnih supstanci. 

Pročitajte još: Nakon 20 godina otkrivena dugo čuvana tajna serije PRIJATELJI: Ova glumica je trebala da glumi Rejčel (FOTO)

Vreme koje je proveo u izdržavanju kazne iskoristio je za češća i duža druženja sa ćerkom Tarom, ali i pisanju albuma "Povratak u geto" koji je sada ugledao svetlost dana - kako saznaje Mondo. 

Pesme koje se mogu naći na novom albumu napisao je tokom odsluživanja kazne, a u planu ima i da snimi film. U intervjuu za Mondo, Rasta je govorio o odnosu sa Anom Nikolić i ćerkom Tarom i drugim temama. 

Otkrio je da se posle kućnog pritvora sada oseća odlično i da mu telefon zvoni non stop i da je tokom pritvora bio u mogućnosti da se viđa sa svima. Dok je bio u pritvoru najviše mu je nedostajala ćerka Tara, a kada je bio u kućnom pritvoru, bila je sa njim većinu vremena, te je iskoristio "nanogicu" najbolje što je mogao. Kako kaže, nakon pritvora otišao je direktno u studio.  Otkriva i da je u dogovoru sa bivšom suprugom Anom Nikolić, Tari rečeno da joj je tata na putu, jer je tako bilo najbezbolnije. Međutim Rasta je svestan da će Tara kad-tad doći do novinskih natpisa, te da će morati da joj da objašnjenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Tokom njegovog boravka u pritvoru u medijima su kružile glasine da nije u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom Anom Nikolić, A Rasta je odbacio te tvrdnje i objasnio da su on i Ana u vrlo dobrim odnosima, da se čuju svaki dan i da su ih ove loše okolnosti samo još više zbližile.  Rasta takođe kaže da je ova situacija uticala pozitivno na njegovu karijeru, jer se iz ove situacije izrodio novi album i pesme, umesto da je pao u depresiju zbog cele situacije. 

Rasta je prvi put usnimljen u javnosti nakon pritvora na promociji ispred jednog poznatog beogradskog hotela, u BMW-u od 130.000 eura.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas