Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стигли РЕЗУЛТАТИ аутопсије: "Метју Пери је све лагао"

Коначни токсиколошки резултати показали да је Метју Пери ипак имао катамин у организму

1702824512_Foto-Profimadia-Metju-Peri.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Звезда серије "Пријатељи", која се прославила улогом чувеног Чендлера Бинга, Метју Пери напустио нас је у 55. години, а вест о његовој смрти шокирала је цео свет. Пери је пронађен у свом ​​ђакузију у Лос Анђелесу 28. октобра. Многи су се питали да ли недозвољене супстанце имају везе са тим јер је глумац, нажалост био познат и по томе.

Први токсиколошки налази показали су да није имао дрогу у крви, али су последњи и коначни откили да је неколико фактора довело до смрти славног глумца, а један од њих је предозирање кетамином. Сада су испливале нове информације - глумац заправо никада није био "чист", тврди његов пријатељ, а преноси "ДаилyМаил". Он је у својим мемоарима писао да се коначно изборио са демонима зависности уз помоћ тренера за трезвеност и најбољег пријатеља.

Међутим, његов близак пријатељ који није желео да се представи, тврди нешто веома шокантно - "Лагао је све да је чист. Никада није био. То је тужно. Знате, највећа лаж коју је изговорио је била за њега. Умео је да буде веома манипулативан када је у питању његова борба са зависношћу, али то је била мука, борба и он се борио до самог краја".

 

Резултати аутопсије објављени у петак су навели да је глумац умро од "акутних ефеката кетамина" и утапања. Метју Пери је у организму имао сличне количине кетамина као особа под тоталном анестезијом - "Фактори који су додатно утицали на смрт господина Перија су утапање, болест коронарних артерија и ефеката бупренорфина (који се користи за лечење поремец́аја употребе опиоида). Начин смрти је несрец́ан случај", рекли су из канцеларије патолога округа Лос Анђелес.

 Медицински иследник је, након Перијеве смрти, пријавио да је примао терапију инфузије кетамина као лечење депресије, али последња сесија је била недељу и по пре него што је умро, а кетамин у организну остаје само три до четири сата. 

Њега су на вечни починак испратили најближи чланови, пријатељи, сарадници, али и цела екипа из серије "Пријатељи", која није остала до краја сахране.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas