Oglas
· · Komentari: 0

Stigli REZULTATI autopsije: "Metju Peri je sve lagao"

Konačni toksikološki rezultati pokazali da je Metju Peri ipak imao katamin u organizmu

1702824512_Foto-Profimadia-Metju-Peri.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zvezda serije "Prijatelji", koja se proslavila ulogom čuvenog Čendlera Binga, Metju Peri napustio nas je u 55. godini, a vest o njegovoj smrti šokirala je ceo svet. Peri je pronađen u svom ​​đakuziju u Los Anđelesu 28. oktobra. Mnogi su se pitali da li nedozvoljene supstance imaju veze sa tim jer je glumac, nažalost bio poznat i po tome.

Prvi toksikološki nalazi pokazali su da nije imao drogu u krvi, ali su poslednji i konačni otkili da je nekoliko faktora dovelo do smrti slavnog glumca, a jedan od njih je predoziranje ketaminom. Sada su isplivale nove informacije - glumac zapravo nikada nije bio "čist", tvrdi njegov prijatelj, a prenosi "DailyMail". On je u svojim memoarima pisao da se konačno izborio sa demonima zavisnosti uz pomoć trenera za trezvenost i najboljeg prijatelja.

Međutim, njegov blizak prijatelj koji nije želeo da se predstavi, tvrdi nešto veoma šokantno - "Lagao je sve da je čist. Nikada nije bio. To je tužno. Znate, najveća laž koju je izgovorio je bila za njega. Umeo je da bude veoma manipulativan kada je u pitanju njegova borba sa zavisnošću, ali to je bila muka, borba i on se borio do samog kraja".

 

Rezultati autopsije objavljeni u petak su naveli da je glumac umro od "akutnih efekata ketamina" i utapanja. Metju Peri je u organizmu imao slične količine ketamina kao osoba pod totalnom anestezijom - "Faktori koji su dodatno uticali na smrt gospodina Perija su utapanje, bolest koronarnih arterija i efekata buprenorfina (koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida). Način smrti je nesrećan slučaj", rekli su iz kancelarije patologa okruga Los Anđeles.

 Medicinski islednik je, nakon Perijeve smrti, prijavio da je primao terapiju infuzije ketamina kao lečenje depresije, ali poslednja sesija je bila nedelju i po pre nego što je umro, a ketamin u organiznu ostaje samo tri do četiri sata. 

NJega su na večni počinak ispratili najbliži članovi, prijatelji, saradnici, ali i cela ekipa iz serije "Prijatelji", koja nije ostala do kraja sahrane.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas