Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стјепан Хаусер о раскиду веридбе са Јеленом Розгом: "Живели смо заједно две године"

Стјепан Хаусер и Јелена Розга су везу почели 2015. године, а раскинули су 2017.

1697611467_hauser_21062023_0005.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Стјепан Хаусер и Јелена Розга били су пар о коме се доста говорило пре неколико година. Публика их је обожавала, а баш када су сви мислили да ће њихова веза прерасти у брак, пар је одлучио да стави тачку на љубав.

Обоје су о томе тада избегавали да причају, осим када су поделили изјаву о раскиду. Јелена је касније на питања о Хаусеру одговарала речима да прошлост оставља прошлости и да увек гледа напред. Стјепан, познати вилиончелиста, сада је проговорио о својој емотивној вези с певачицом Јеленом Розгом.

- Сарадња са њом је била феноменална, трајала је две године. Прекрасан период мог живота, увек ћу нашу сарадњу имати у лепом сећању. Упознали смо се на Мисс Универсе такмичењу, ја сам тамо ишао да гледам мисице, а онда сам угледао њу и била ми је дража од свих мисица. Тако је све кренуло - присетио се Хаусер у "Књазалишту" на ХРТ-у, а потом рекао да је то била права љубав и да су живели заједно:

- То је била права љубав, живели смо заједно две године - поручио је он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas