Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Верили су се, а две године касније раскинули: Био је велика љубав Јелене Розге, али нису успели - "Никад нисам била срећнија"

Емотивни живот Јелене Розге никада није престајао да интригира јавност

1692778977_rozga_koncert_07042023_0183.JPG
Фото: Ата имагес
Oglas

Шармантна певачица Јелена Розга напунила је 46 година, а током каријере која траје скоро три деценије готово увек јој је полазило за руком да свој приватни живот држи далеко од очију јавности. Јелена је са само 19 година постала певачица групе "Магазин", а након 10 година проведених у популарном бенду отпочела је соло каријеру и наставила да ниже хитове и велике успехе.

Будући да важи за једну од најлепших дама у региону, интересовање за њен емотивни живот никада није јењавало, али Јелена своје партнере није експонирала, осим једног. Реч је о девет година млађем музичару Стјепану Хаусеру, са којим је везу отпочела 2015. године. Први пут су заједно виђени у Љубљани на концерту групе "2Целлос" чији је Стјепан био члан, прву годишњицу везе прославили су у Верони, а у фебруару 2016. су се верили.

"Никад нисам била срећнија, верујем да је и то повезано с унутрашњим миром и задовољством. Заљубљена жена је најлепша жена. И данас, баш као и увек досад, сматрам да је љубав најдивнија ствар која се човеку може десити. Волети и бити вољен јесте смисао свега", говорила је тада Јелена.

Међутим, до венчања није дошло. Уместо тога, певачица и виолончелиста раскинули су 2017, након две године љубави.

"Овим путем желим да обавестим медије да смо Стјепан и ја одлучили да прекинемо нашу везу и кренемо свако својим путем. Иза нас остављам лепе успомене и окрећем се будућности и новим животним радостима. Захваљујемо медијима на разумевању што о овој теми више не желимо да причамо. То је наша заједничка одлука и молимо вас да је поштујете", рекла је Розга тада за хрватске медије.

Након раскида са Хаусером Јелена није експонирала емотивни живот, али је почетком ове године, говорећи о својим нећацима, истакла да прижељкује да се оствари као мајка.

"Страшно сам поносна на њих, моја нећака је израсла у велику девојку која зна шта хоће и има свој пут, а нећак је дете које још открива ствари, пресладак је. Поносна сам што су добри људи. Наравно да бих желела више од свега своје дете", рекла је певачица тада за "Слободну Далмацију".

Јелена Розга годинама се бори и са здравственим проблемом - обољењем штитне жлезде. Већ готово деценију и по је на терапији, а о томе је више пута отворено говорила.

"Годинама имам тај проблем са штитном, она је поједена, дуго сам на терапији, неких 14 година. Треба се борити, навикла сам да имам лоше периоде. Нисам добре воље, стално ми се спава, боле ме мишићи, али се не дам. Не дам да ме она ни у чему спречава у животу", рекла је у јануару ове године. 

"То не кријем, причам, можда могу неком да помогнем. Пре два дана сам ишла да прегледам крв, налази су ми никад гори. Нисам најбоље, али се трудим. То највише утиче на моје расположење, када ми хормони нису у балансу. Утиче то и на моју кожу. Трудим се да што више одмарам, да будем позитивна", причала је такође Јелена пре неколико месеци.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas