Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Страшно је безобразна": Ђорђе Давид открио шта мисли о Цецином учешћу у Звездама Гранда

Откако је Светлана Ражнатовић дошла у жири "Звезда Гранда" сви са нестрпљењем чекају суботу да би видели какав је однос успоставила са колегама, који већ шесту годину оцењују младе певачке наде

1633356683_zvezde-granda.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Иако је прва епизода протекла мирно и са признањем да је на суду са Александром Милићем Милијем, већ у другој Цеца је ушла у клинч са Драганом Стојковићем Босанцем, а сада је њен колега Ђорђе Давид открио мање познате детаље и проговорио о односима између колега. 

Прочитајте још: Туга у дому Јелене Гавриловић: Позната глумица се потресним речима опростила од оца - "Постоје неке битке у животу које се не могу добити" (ФОТО)

Брзо се уклопила у већ уиграну екипу из жирија

- Мени је требало пет емисија да уђем у штос, а она је већ од друге кренула да рататира по свима. Кад кажем по свима, мислим на сваког ко јој је налетео на црту, ја још нисам, али очекујем да ће и то да се деси. Показује да је страховито виспрена, ужасно сналажљива и страшно безобразна у позитивном смислу, јер је то једноставно таква форма и мислим да ће бити неко ко ће направити добру причу - изјавио је Ђорђе и додао:

- Људи су у заблуди јер мисле да је она неко ко ће радити само народњаке. Морам да кажем да има добар тим и да ће спремати и кандидате који певају и поп и рок. 

Каже да је раније имао предрасуде и о Јелени Карлеуши, као и о Виолети Вики Миљковић за коју данас сматра да је најбољи човек на естради. Тако је, наравно, имао лоше мишљење и о новој чланици жирија, али се, како каже, покајао. 

- Никад није касно за неког ко је спреман да учи. Уласком у овај шоу програм више не признајем предрасуде, нити људе са њима. Ја сам жив пример да не треба судити људима које не познајете и то на основу онога што вам медији пласирају или што вам људи говоре - закључио је Ђорђе приликом гостовања у емисији "Гранд магазин".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas