Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
додела оскара

Страсти се не стишавају: БРАТ Криса Рока зове на ДВОБОЈ Вила Смита

"Желео бих да уђем у ринг с Вилом Смитом"

1649923248_af6f865ac7b532beb6469be75e410176ee3fa46c.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Ентертаинмент Тонигхт
Oglas

Кени Рок, млађи брат Криса Рока, позвао је на двобој Вила Смита, који је на овогодишњој церемонији доделе Оскара ошамарио његовог брата.

Неw Yорк Пост преноси како је Кени Рок потписао уговор за ријалити шоу Целебритy Боxинг, у којем славне особе боксују једне против других.

- Могао бих да га добијем. Пустио бих своје руке да говоре уместо мене-, додао је уз напомену како у њиховом мечу разлика у висини, која иде на страну Вила Смита, не би играла никакву улогу.

Непосредно након инцидента на ОсКарима, Кени Рок је изјавио да би Смиту требало да се одузме освојени Оскар и да је одмах требало одмах да га избаце са свечане доделе.

Осим тога, млађи Рок је за Лос Ангелес Тимес испричао како има великих проблема док изнова гледа и те како познати снимак с доделе Оскара.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПРВО ОГЛАШАВАЊЕ ВИЛА СМИТА НАКОН ШАМАРАЊА НА ДОДЕЛИ ОСКАРА: Обратио се Крису Року, а онда поменуо и БОЛЕСТ своје супруге

- Изједа ме изнутра док изнова и изнова то гледам јер нападнут је неко кога волим, а ја ништа не могу да учиним по том питању. Сваки пут кад погледам видео, поново проживљавам исто и то онда настави да се врти у мојој глави. Мој брат му није био претња, а ви га у том тренутку не поштујете. Једноставно сте га понизили пред милионима људи који гледају шоу-  испричао је Кени Рок.

Крисов брат Кени извињење није прихватио, објашњавајући то чињеницом да је глумцу прилично дуго требало да затражи опрост.

-Можда бих на то другачије гледао да се одмах извинио, кад се попео на бину, плакао и прихватио награду. Али није, па ми то говори да се ипак ради о нечему другом- нагласио је Кени, те изразио и фрустрацију што Академија није жешће реаговала на сам инцидент.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ВИЛ СМИТ се покајао: НАСИЉЕ није решење

- Требало је одмах да буде избачен. Држим их одговорнима за то. Могао је да се попне и уради мом брату шта год је желео. Могло је да буде и много горе од оног што је урадио. По мом мишљењу, осрамотио се тим чином, као и своје наслеђе- сматра Кени.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas