Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
вип суђење

СУЂЕЊЕ које цео свет прати добило је нову димензију - Да ли ће Џони Деп бити ОПТУЖЕН ЗА ПРЕЉУБУ?

Суђење између Џонија Депа и Амбер Херди почело је 11. априла и очекује се да ће трајати до краја маја

1651744734_profimedia-0688798776.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Глумица Амбер Херди, на суђењу са глумцем Џонијем Депом, који ју је оптужио за клевету, у среду је први пут била у својству сведока и том прилком присетила се почетака њихове романсе.

Пар се упознао на снимању филма Дневник опијања (The Rum Diary) 2011. године.

Пхото: Профимедиа

- Заљубила сам се до ушију у овог човека. Осећала сам се као да ме овај човек познаје и види на начин на који нико други није. Осећала сам да ме разуме. Када сам била у близини Џонија, осећала сам се као најлепша особа на целом свету. Осећала сам се као милион долара - преноси Гардијан.

Амбер је открила је њихова романса почела када се глумац растајао од Ванесе Паради.

Пхото: Профимедиа

- Успели смо да проживљавамо нашу бурну романсу на прелепим местима у граду, волели смо се, али нисмо могли да то покажемо јер свет није знао за разлаз између њега и његове бивше партнерке. То ми је било чудно, али заклео ми се да годину дана нису делили кревет. Ми смо морали све време да будемо опрезни да нас неко не би видео. Џони је казао да ће ме свет кривити и назвати ме прељубницом. Тајно смо излазили, али било је дивно.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији (ФОТО) 

На сету филма Дневник опијања (The Rum Diary) пар је имао и сцену љубљења за коју је Амбер рекла да то није била глума.

- Имали смо сцену љубљења и било је стварно - рекла је глумица и додала да јој је Џони рекао "њам" након њиховог првог пољупца на снимању филма.

Пхото:Профимедиа

Подсетимо, славни глумац је тужио бившу супругу за клевету због чланка из 2018. године, а у коме се говори о наводном породичном злостављању.

Суђење између Џонија Депа и његове бивше супруге, Амбер Херди отворено је за јавност и требало би да траје до краја маја. Деп је до сада тврдио да је био жртва породичног злостављања током сведочења.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas