Oglas
· · Komentari: 0
vip suđenje

SUĐENJE koje ceo svet prati dobilo je novu dimenziju - Da li će Džoni Dep biti OPTUŽEN ZA PRELJUBU?

Suđenje između Džonija Depa i Amber Herdi počelo je 11. aprila i očekuje se da će trajati do kraja maja

1651744734_profimedia-0688798776.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Glumica Amber Herdi, na suđenju sa glumcem Džonijem Depom, koji ju je optužio za klevetu, u sredu je prvi put bila u svojstvu svedoka i tom prilkom prisetila se početaka njihove romanse.

Par se upoznao na snimanju filma Dnevnik opijanja (The Rum Diary) 2011. godine.

Photo: Profimedia

- Zaljubila sam se do ušiju u ovog čoveka. Osećala sam se kao da me ovaj čovek poznaje i vidi na način na koji niko drugi nije. Osećala sam da me razume. Kada sam bila u blizini Džonija, osećala sam se kao najlepša osoba na celom svetu. Osećala sam se kao milion dolara - prenosi Gardijan.

Amber je otkrila je njihova romansa počela kada se glumac rastajao od Vanese Paradi.

Photo: Profimedia

- Uspeli smo da proživljavamo našu burnu romansu na prelepim mestima u gradu, voleli smo se, ali nismo mogli da to pokažemo jer svet nije znao za razlaz između njega i njegove bivše partnerke. To mi je bilo čudno, ali zakleo mi se da godinu dana nisu delili krevet. Mi smo morali sve vreme da budemo oprezni da nas neko ne bi video. Džoni je kazao da će me svet kriviti i nazvati me preljubnicom. Tajno smo izlazili, ali bilo je divno.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji (FOTO) 

Na setu filma Dnevnik opijanja (The Rum Diary) par je imao i scenu ljubljenja za koju je Amber rekla da to nije bila gluma.

- Imali smo scenu ljubljenja i bilo je stvarno - rekla je glumica i dodala da joj je Džoni rekao "njam" nakon njihovog prvog poljupca na snimanju filma.

Photo:Profimedia

Podsetimo, slavni glumac je tužio bivšu suprugu za klevetu zbog članka iz 2018. godine, a u kome se govori o navodnom porodičnom zlostavljanju.

Suđenje između Džonija Depa i njegove bivše supruge, Amber Herdi otvoreno je za javnost i trebalo bi da traje do kraja maja. Dep je do sada tvrdio da je bio žrtva porodičnog zlostavljanja tokom svedočenja.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas