· · Коментари: 0
ЕСТРАДНИ СУКОБ

Сукоб након "Песме за Евровизију" се не смирује: Аца Лукас жестоко извређао Бајагу, а онда му запретио!

Певач у бруталном окршају са некадашњим пријатељем

1649249386_aca-lukas.jpg
Фото: Атаимагес

Аца Лукас, посвађао се током "Песме за Евровизију" са некадашњим пријатељем Момчилом Бајагићем Бајагом.

Прочитајте још: Констракта први пут представља ПЕСМУ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ у иностранству: Отпутовала у Израел

Након што га је Лукас оптужио да га је хероински зависник, Бајага је узвратио увреде, али се Аца на томе није заставио већ је наставио са претњама:

- Сада кад је било полуфинале "Песме за Евровизију 22", без обзира што сам ја Аца Лукас и што сам овог тренутка много већи од Бајаге, седели смо пре почетка манифестације у једној просторији, а он је у једном моменту прошао поред мене. Мислио сам да ме није видео, па сам као млађи устао и отишао да га поздравим. Рекао ми је "чујем да у својим емисијама певаш моје песме, на твитеру ме прозивају певаш са Весићем моју песму. Знаш брате глупо је, ја твоје песме не певам" - открио је Лукас преноси Пинк и додаје:

- То ми је рекао пред људима, мало је понижавајуће... Да је друго време и да није таква емисија, ударио бих му такву шамарчину да бих га ресетовао са друге стране јастука, отпала би му она офарбана коса. Толико је био безобразан и покварен - рекао је Лукас.

Лукас запретио Бајаги

- Рекао сам мојима "постоји могућност да га сада пребијем као мачку, јер је покушао да ме понизи". Тек сам тад схватио какав је то гов*ар, после 30 година. И сад јавно кажем, то је једно обично наркоманско го*но, иако је рекао "Како мени Лукас може да каже да сам наркоман", па Лукас може да ти каже да си наркоман, јер се и дан данас фиксаш са хероином, а Аца Лукас је цео живот док се дрогирао узимао кокаин, а ти си једна хероинска наркоманчина која треба да иде у Драјзерову да се лечи, а не да се понашаш тако. Ти си једно обично ђубре - рекао је Аца у једној емисији, али се ту није зауставио.

Не желим да се сретнем са њим, јер бих га овог пута сигурно пребио и завршио у затвору. Глупо је да бијем старог човека и још да му отпадне она фарба јефтина што има на глави. Бајага, ти си гов*о, али обожавам твоје песме - закључио је Лукас, преноси Пинк.рс.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.