· · Komentari: 0
ESTRADNI SUKOB

Sukob nakon "Pesme za Evroviziju" se ne smiruje: Aca Lukas žestoko izvređao Bajagu, a onda mu zapretio!

Pevač u brutalnom okršaju sa nekadašnjim prijateljem

1649249386_aca-lukas.jpg
Foto: Ataimages

Aca Lukas, posvađao se tokom "Pesme za Evroviziju" sa nekadašnjim prijateljem Momčilom Bajagićem Bajagom.

Pročitajte još: Konstrakta prvi put predstavlja PESMU ZA EVROVIZIJU u inostranstvu: Otputovala u Izrael

Nakon što ga je Lukas optužio da ga je heroinski zavisnik, Bajaga je uzvratio uvrede, ali se Aca na tome nije zastavio već je nastavio sa pretnjama:

- Sada kad je bilo polufinale "Pesme za Evroviziju 22", bez obzira što sam ja Aca Lukas i što sam ovog trenutka mnogo veći od Bajage, sedeli smo pre početka manifestacije u jednoj prostoriji, a on je u jednom momentu prošao pored mene. Mislio sam da me nije video, pa sam kao mlađi ustao i otišao da ga pozdravim. Rekao mi je "čujem da u svojim emisijama pevaš moje pesme, na tviteru me prozivaju pevaš sa Vesićem moju pesmu. Znaš brate glupo je, ja tvoje pesme ne pevam" - otkrio je Lukas prenosi Pink i dodaje:

- To mi je rekao pred ljudima, malo je ponižavajuće... Da je drugo vreme i da nije takva emisija, udario bih mu takvu šamarčinu da bih ga resetovao sa druge strane jastuka, otpala bi mu ona ofarbana kosa. Toliko je bio bezobrazan i pokvaren - rekao je Lukas.

Lukas zapretio Bajagi

- Rekao sam mojima "postoji mogućnost da ga sada prebijem kao mačku, jer je pokušao da me ponizi". Tek sam tad shvatio kakav je to gov*ar, posle 30 godina. I sad javno kažem, to je jedno obično narkomansko go*no, iako je rekao "Kako meni Lukas može da kaže da sam narkoman", pa Lukas može da ti kaže da si narkoman, jer se i dan danas fiksaš sa heroinom, a Aca Lukas je ceo život dok se drogirao uzimao kokain, a ti si jedna heroinska narkomančina koja treba da ide u Drajzerovu da se leči, a ne da se ponašaš tako. Ti si jedno obično đubre - rekao je Aca u jednoj emisiji, ali se tu nije zaustavio.

Ne želim da se sretnem sa njim, jer bih ga ovog puta sigurno prebio i završio u zatvoru. Glupo je da bijem starog čoveka i još da mu otpadne ona farba jeftina što ima na glavi. Bajaga, ti si gov*o, ali obožavam tvoje pesme - zaključio je Lukas, prenosi Pink.rs.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.