· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Супруга Маринка Роквића емотивном фотографијом растужила све: "У највећој боли зрачио си снагом" (ФОТО)

Супруга Маринка Роквића веома тешко се носи са губитком

1639726787_marinko-rokvic.jpg
Фото: Атаимагес

Породица Маринка Роквића веома тешко прихвата чињеницу, да легендарног певача више нема. То показују и честим постављањем фотографија на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: "Не могу још увек да се изборим са тим да ме неки људи не воле": Искрена глумица Драгана Мићаловић

Супруга легендарног певача, још увек се навикава на новонасталу ситуацију, а последња у низу фотографија коју је објавила на Инстаграму, говори само о томе, колико јој је тешко и колико јој супруг недостаје.

Туга и бол

- Не суди ми по изгледу, ти који се усуђујеш и да помислиш да ми судиш. Не тражи влагу у оку моме јер ће због своје прозрачности постати невидљива за похоту знатижеље очију твојих. Не труди се да разумеш моју скривену тугу јер она се не да разумети. Долази и одлази кад јој се ћефне. Најчешће кад јој се најмање надаш. Прво се плашиш присуства њеног, па одбацивањем покушаш да је отресеш, да је се решиш.

- И онда кад ти се поглед сретне са њеним прихватиш је као саставни део себе. Тада се више не носиш са њом већ је са достојанством носиш. Не, није то слабост, ни пораз, већ јачина која задивљује - стоји у опису фотографије и додаје:

Прочитајте још:  "Три године ме је ПРОГОНИО, док нисам ангажовала ОПАСНЕ ЉУДЕ": Јована Јеремић проговорила о ЛОШЕМ ИСКУСТВУ

- Е, то је та твоја снага коју сам покушала да преточим у речи којом си зрачио у својој најтежој боли, љубави моја. То је пут до благослова који си оставио у аманет да га трасирамо даље уздигнуте главе иако несносно боли. Газимо, газимо… Напред, онако како си нас учио уз помоћ свих предивних знаних и незнаних душа. Драге моје, имам потребу да вам се захвалим. Хвала за сваку молитву, поруку, мисао подршке. За сву топлину загрљаја на даљину. И овог пута оправдали сте моју веру у доброту, љубав и људе - поручила је Роквићка.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.