Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ШУШКА СЕ ДА ИМА МЛАЂУ": Комшије Данице и Лазара Ристовског проговориле о понашању глумачког пара пред РАЗВОД

Након 42 године заједничког живота, драмски уметници Лазар Ристовски (69) и Даница Ристовски (66) одлучили су да ставе тачку на свој брак.

1645172984_cc58bca088d860665e35d986cdc906050bc87a09.jpg
Фото: АТА
Oglas

Пар се разишао достојантвено настојиће да задрже квалитетан и коректан однос, а њихове комшије са Новог Београда сада су дале свој коментар, али и откриле нешто више о њиховој свакодневици.

"Па видели смо да се нешто чудно дешава. Лазара одавно нисмо видели, само Даницу, а и њу ретко јер снима доста. Лазар је велики шмекер. Даница је права дама увек сређена. Билу су прави пар. Али, онда је по крају почело да се шушка да су се разишли. Сви смо били у шоку. Онда је почело да се шушка да можда има неку млађу? Ко зна шта се ту издешавало", почиње причу једна старија госпођа, која додаје:

"Лазар је отишао за Црну Гору где имају кућу и брод, а Даница се вратила снимању серије. Сигрно их нисмо виђали заједно, три, четири месеца. Видимо да долазе синови код ње, као и снајке. Али, од Лазара ни трага ни гласа", рекла је она за "Блиц".

Прочитајте још: ЦЕЦА БОЈКОВИЋ СРЕЋУ НАШЛА У ТРЕЋЕМ БРАКУ: Због Славка је годинама живела ван Србије (ФОТО)

Комшије славног пара додале су и да је Лазар баш озбиљан и да су одмах приметили да нешто није како треба.

"Он је знао да се комшијама увек лепо јави са осмехом, да поприча, али последњих месеци пре него су се растали, увек је био озбиљан, уђе у кола и ником се није јављао. А када му се неко јави, само махне и каже да жури. Прича се да му је сметало што Даница снима по 12 сати и што никада није код куће. Када дође, уморна је одмах заспи, а онда из куће изађе у 6 ујутро. И тако последњих две године. Баш му је то сметало, па је се посветио фестивалу са сином који ради, а када има времена оде и до Црне Горе", каже једна комшиница.

У оближњем супермаркету су истакли да Лазара ретко виђају, док за Даницу имају само речи хвале.

"Лазар скоро па никада не долази. Углавном виђамо Даницу која купује само основне намирнице. Фина је, али ми делује баш повучено. Нема никада осмех, достојанствена је док хода и увек се љубазно захвали када одлази", каже продавачица.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas