· · Коментари: 0

Сузе које Војин Ћетковић никад неће заборавити: Небојшу Глоговца је само два пута видео да ПЛАЧЕ, а ево и због чега

Небојша Глоговац и Војин Ћетковић су били велики пријатељи који су делили и добро и зло

1663418627_Foto-Ataimages.rs.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Вест да је Небојша Глоговац преминуо у 49. години живота, погодила је многе. Посебно су ожалошћени били породица, пријатељи и бројне колеге. 

Међу њима су и Војин Ћетковић и Слобода Мићаловић који су били јако блиски са Глоговцем. У књизи "Глоги" је Војин описао тренутке у којима је Глоговац плакао. 

Први је био када је сазнао да је Слобода трудна, у питању су биле сузе радоснице.

"Исто се догодило када сам му саопштио да је Слобода трудна. Били смо у 'Кројачу', у први мах није реаговао, устао је, отишао у тоалет, вратио се с наочарима, скинуо их је, и тада сам први пут видео такве сузе које прште под правим углом. Други и последњи пут било је на сцени", откро је Војин Ћетковић у књизи.

Прочитајте још: Ћерке уједињене у болу: Корнелије Ковач сахрањен на Новом гробљу (ФОТО/ВИДЕО)

Следећи пут је такође плакао од среће, а разлог је био рођење близнакиња Слободе и Војина, Вере и Миле.

Војин требало увече да изађе на сцену, није могао да говори, већ је само седео се у фотељу. Онда је на ред дошла и сцена у којој Иван, кога је тумачио Небојша Глоговац, треба да плаче. Те сузе Војин никада неће заборавити. Буквално су испрскале Војина.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.