Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Свадба ће се сигурно десити": Теодора Џехверовић проговорила о венчању са кошаркашем - "Он је за мене најдивнији мушкарац на свету"

Певачица открила када ће стати на "луди камен"

1666686723_teadz.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/теодорадзехверовиц
Oglas

Певачица Теодора Џехверовић већ две године је у вези са кошаркашем Нином Челебићем. Открила је да планира свадбу догодине:

- Планирам свадбу! Ове године нећу стићи да се удам јер су остала још два месеца, па немам довољно времена да све организујем. Нино и ја смо у озбиљној вези и нормално је да причамо о венчању. Склапамо коцкице шта ћемо и како ћемо, још не могу да откривам детаље... Још немамо тачан датум, али свадба ће се сигурно десити - открила је за "Информер".

Када су је упитали да ли ће се удати "на празан стомак", кратко је прокоментарисала:

- Рано је за бебу.

Прочитајте још: "Људи морају првенствено да воле себе": Сале Тропико открио како се осећа након разлаза са Јованом Пајић

- Имам нормалног момка! Нино је за мене најдивнији мушкарац на свету, волела бих да будемо заједно до краја живота! - била је потпуно искрена Теодора.

Како је због кошаркашке каријере Нино једно време провео у Бразилу, у медијима се спекулисало дас у раскинули, што је певачица демантовала:

- Нино и ја смо неко време одржавали везу на даљину и то је био велики изазов за нас. Чим се нас двоје не појавимо заједно на неком јавном догађају, прича се да смо раскинули! Раније бих полудела, али сам ојачала, више ме не погађају такве приче. Десе ми се моменти када ми свега буде преко главе, могу и ја некад сама да изађем, имам и ја право да се напијем, да дам себи одушка... Мој посао и живот су турбулентни, раније сам се оптерећивала свиме, али сам напокон схватила да не могу о свему сама да одлучујем, то није здраво. Сада се трудим да имам довољно слободног времена само за себе.

Прочитајте још: Нападнут син Вики Миљковић: "Срећа је што је Андреј активни спортиста"

С обзиром да важи за једну од најлепших и најзгоднијих певачица, открила је како реагује када јој момци прилазе:

- Океј сам по том питању. Кад ми дође преко главе, кажем им: "Еј, људи, нисам расположена", али то им кажем на леп начин, нисам бахата - закључила је Џехверовићка за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas